Artikel Plaatsing
Image default
Tuin en buitenleven

Verticale tuin, Uw eigen Groente en Kruiden kweken

Verticale tuin, Groente en kruiden kweken.

Een Verticale tuin is ideaal voor kleinere ruimtes. Zelfs op een klein balkon of tuin is het mogelijk om uw eigen groenten en kruiden te kweken in uw verticale tuin. 

De nieuwe generatie verticale tuinen die geleverd worden door Kunsthaag.eu, zijn opgebouwd uit een speciaal  samengesteld vilt soort die het vocht wat benodigd is voor uw groente, kruiden, planten en bloemen langer vast te houden. U kunt hier uiteraard ook gewoon planten inzetten waardoor er een zeer gezellige sfeer otstaat op het balkon, dakterras, serre of in de tuin. 

De verticale tuinen zijn zo ontworpen dat u hier genoeg ruimte in heeft voor uw substraat zoals turfmengsels of aarde.

Eenvoudig ophangen 

De verticale tuin heeft metalen ophangogen of voorgemonteerde lussen waarmee hij stevig aan de wand of spijlen van het balkon gemonteerd kan worden met bijvoorbeeld een aantal bundelbandjes of vastschroeven. Losraken is dus niet mogelijk.

Leverbaar met diverse zakken

De verticale tuinen zijn leverbaar in diverse maten. De meest gekochte zijn de 4 en 12 laags variant. Maar ook de 7, 5 en zelfs 2 lagen is uit voorraad leverbaar. De nieuwste verticale tuin is zelf aan twee kanten te vullen met kruiden en planten. Ze zijn Ideaal voor bijvoorbeeld een balkon, balustrade of scheidingsmuur.

Zeer leuk voor de kinderen om te zien hoe kruiden groeien. Als kado weg te geven of gewoon voor jezelf. In de webshop verkrijgbaar en binnen twee werkdagen bij u afgeleverd. Bestel hier www.kunsthaag.eu.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/