Artikel Plaatsing
Image default
Winkelen

Duurzame jurken

Duurzame jurken

Als jij van de natuur houdt mogen duurzame jurken natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Bij Marble Berriez heb je een ruime keuze om duurzaam te shoppen, niet alleen voor dames maar ook voor meisjes. Onze jurkjes worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn biologisch afbreekbaarMaar ook aan de details is gedacht want zelfs de ritsen, knoopjes en labels die we gebruiken, zijn van gerecycled materiaal. Met onze duurzame jurken maak je een goede keuze en draag je jouw steentje bij aan een betere planeet. Zeg nou zelf, dat draagt toch een stuk prettiger of niet? Draag de jurk op een feestje of tijdens een vakantie, maar hij is ook geschikt om naar de supermarkt mee te gaan. 

Duurzame jurken van Tencel

De jurken van Marble Berriez worden gemaakt van de duurzame stof tencel. Tencel wordt gemaakt van houtpulp van de eucalyptusboom. Het mooie aan het productieproces is, is dat bijna 99% van het water en de oplosmiddelen gebruikt of hergebruikt worden. Ook wordt er geen chloor gebruikt, waardoor tencel biologisch afbreekbaar is. De stof is erg fijn en in de winter warm genoeg en in de zomer juist koel genoeg om te dragen. Daarnaast droogt de stof sneller en is het minder kreukbaar als katoen. 

Bijpassende jurk voor dochters

Het leuke aan de duurzame jurken van Marble Berriez is, bij elke damesjurk is een bijpassende meisjesjurk te koop. Zo is het mogelijk om samen met je meisje te twinnen in jullie moeder dochter jurk. De jurken zijn er in zes verschillende en vrolijke prints, zodat er genoeg keus is. Zo zijn er jurken met bloemenprints, lemon prints, flower power print, tropical paradise print, kimono flower print en als laatste de sweet as a peach print. Bekijk het assortiment op de website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft. 

https://marbleberriez.nl/