Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Antislip trap tape en duurzaamheid

Je leest het steeds meer in de krant en op de sociale media platforms de komende trend in wonen en verbouwen is het toepassen van duurzame producten, of zoals ikea heeft aangekondigd in 2030 een circulaire leverancier te willen zijn.

Wat houd dat in een circulaire economie?

Grondstoffen worden schaarser en putten langzaam uit, we moeten dus kijken en vervolgens er voor zorgen dat producten weer hergebruikt kunnen worden voor andere en nieuwe toepassingen. Wat afval is voor de ene moet een bron worden voor de ander.

De duurzaamheid moet zitten in kwalitatief goede producten die langer meegaan en na de slijtage weer hergebruikt kunnen worden.

 
Antisliprubbertape denk ook aan duurzaamheid

Steeds meer zijn we ons hier bewust van aan het worden dat we beter af zijn met een hogere duurzaamheid van producten en dat is een goede zaak.

je kan antislip trap strippen kopen die goedkoop zijn in aanschaf, maar wel dun en vaak smal, dus sneller stuk gaan of verschuiven. Als je bij wil dragen aan de duurzaamheid van producten dan is een antislip tape van het merk ANTISLIPRUBBERTAPE een goed idee.

Antisliprubbertape heeft een strip ontwikkeld die heel duurzaam is. De antislip trap strip wordt geleverd met maar liefst 2 jaar 100% garantie op slijtage en constructie, maar heeft daarnaast  ook nog een groen randje. De antislip trap strip is een heel goed product voor de circulaire economie, hij gaat heel lang mee, en is ook weer te recyclebaar.

Wil je meer weten over dit product kijk dan even op de website van antisliprubbertape. de strip is te koop in  8 moderne kleuren en dus toe te passen in ieder interieur.

 

http://www.antisliprubbertape.com