Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Vervangen van sloten na verhuizing

Moet je na een verhuizing sloten laten vervangen of kun je erop vertrouwen dat niemand anders sleutels ervan heeft? Je kunt nooit te voorzichtig zijn tegenwoordig, dus is het wel slimmer om de sloten toch te laten vervangen voor de zekerheid.

Beter veilig dan sorry

Je kunt beter ervoor zorgen dat je woning veilig is ook al is de kans klein dat iemand anders sleutels heeft van de woning. Als er ook maar 1% kans bestaat dat iemand de sleutels heeft wil je die risico toch niet nemen? Je hebt niet zelf gezien wie de sloten heeft vervangen en of ze wel vervangen zijn, daarom kun je beter zelf een slotenmaker Den Haag inhuren.

Erkende slotenmaker

Je kunt een erkende slotenmaker Den Haag inhuren om alle sloten te laten vervangen om zeker van te zijn dat niemand anders een sleutel heeft. Reken het geld dat je eraan besteed maar als verhuiskosten. Het is wel vaker voorgekomen dat er ingebroken is met woningen omdat andere mensen er sleutel van hadden, maar wanneer je zelf de sloten laat vervangen door een slotenmaker Den Haag kun je dit zeker voorkomen. Erkende slotenmakers in Den Haag hebben van de politie de keurmerk veilig wonen gekregen en weten dus precies wat ze doen.