Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket

Bij de website van Bax Houthandel zag ik allerlei voorbeelden van lamelparket. Ik ben daar namelijk naar op zoek omdat ik een nieuwe houten vloer zoek. Maar ik weet nog niet wat voor een soort. Daarom ben ik aan het zoeken naar voorbeelden om te kijken naar wat ik mooi vind. Ook wat betreft woninginrichting kan het dan bij een voorbeeld bijna hetzelfde zijn als wat ik graag wil hebben. En dan weet ik ook direct of dat de vloer er goed bij past! Zo kwam ik er net een tegen, met als houten vloer lamelparket. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een vloerenwinkel die lamelparket verkopen.

Lamelparket

Zoekend naar lamelparket kwam ik dus op de website van Bax Houthandel terecht. Het viel mij op dat zij lagere prijzen hanteren dan concurrenten. En toen ik ging opzoeken waarom dat zo is, wist ik dat al snel. Zij fabriceren de houten vloeren namelijk zelf! Iets wat ik heel erg positief vind, omdat de kosten zo lager blijven maar de kwaliteit hoogstwaarschijnlijk wel goed is. Daarom besloot ik dan ook contact op te nemen met Bax Houthandel. Ik belde hen op en deed mijn verhaal. Ik vertelde dat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloer en zo het soort lamelparket op het oog heb. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde direct enthousiast en nodige mij uit om langs te komen bij hun winkel. Dit bleek helemaal niet ver weg te zijn!

Bax Houthandel

Daarom ben ik direct naar Bax Houthandel toegegaan en werd ik ontvangen door degene die ik aan de lijn had. Zij nam mij direct mee naar hun assortiment lamelparket. Daar zag ik twee verschillende soorten. Budget lamelparket en multi plank lamelparket, gaf de medewerkster aan. Uiteindelijk heb ik voor het laatste gekozen. En ik ben hartstikke benieuwd naar het eindresultaat!