Artikel Plaatsing
Image default
Adverteren

Goede restaurants in Barcelona

Als je van plan bent om op vakantie te gaan naar Barcelona, dan heb je waarschijnlijk al genoeg gelezen over alle prachtige bezienswaardigheden die je daar kunt gaan bezoeken. Daarnaast heb je vaak al een hotel geboekt en ben je eigenlijk al helemaal klaar om op vakantie te gaan. Heb je nog geen vakantie geboekt? Boek dan snel een last minute naar Spanje. Als je wel op vakantie naar Barcelona gaat, dan is het verstandig om al wat restaurants in Barcelona op te zoeken, hierdoor weet je al een beetje wat je kan verwachten. Je weet vaak nooit of een restaurant ook daadwerkelijk een goede kwaliteit biedt en dit merk je vaak achteraf. Daarom zullen er hier een aantal goede restaurants in Barcelona worden genoemd, waardoor je zeker weten een lekkere maaltijd krijgt.

Ben jij op zoek naar een goede Paella of naar een ander Catalaans visgerecht? Dan is het zeker een tip om eens langs te gaan bij Restaurante Barceloneta in de haven van Barcelona. Hier is een uitgebreide menu- en wijnkaart en een zeer vriendelijke bediening. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten op het terras zitten en genieten van het prachtige uitzicht. Het is wel verstandig om van te voren te reserveren, omdat het hier dus wel druk kan zijn. Ook Los Caracoles is een zeer bekend restaurant in Barcelona. Het restaurant bestaat uit meerdere ruimtes en verdiepingen, het heeft een authentieke inrichting en een geweldige sfeer. Daarnaast moet je als je in Spanje bent natuurlijk ook even tapas eten, dit kan heel goed in tapasbar Tossa, dat zich vlakbij de Sagrada Familia bevindt. De bediening is hier vriendelijk en snel en de prijzen zijn redelijk. Daarnaast is het eten hier zeer goed.

Na deze tips ben jij zeker klaar voor je vakantie in Barcelona. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan is het zeker een aanrader om een last minute in Spanje te boeken en dan de prachtige stad Barcelona te gaan ontdekken.

http://lastminutespanje.nl/