Artikel Plaatsing
Image default
Adverteren

Een programmeertaal

Webwinkels hebben in 2015 flink meer verkocht, dan het jaar daarvoor. Het aantal aankopen steeg zelfs met 17%, voornamelijk wordt er eten en drinken online besteld, maar ook speelgoed en kleding online bestellen wordt steeds populairder. Als bedrijf is het dan ook steeds belangrijker om een webshop te hebben, mensen hebben niet altijd tijd om nog naar de winkel te gaan, of de winkel gaat net sluiten op dat moment. De verzendmethoden die bedrijven aanbieden zijn dan ook steeds sneller, sommige bedrijven bezorgen zelfs nog dezelfde dag als jij voor een bepaalde tijd besteld. Een webshop die dan 24 uur beschikbaar is, is ideaal. Als je een webwinkel wilt beginnen kan jij deze helemaal zelf ‘schrijven’ met behulp van een programmeertaal. Een andere mogelijkheid is het gebruiken van een webwinkelsoftware, deze zijn er namelijk genoeg. Het werkt een stuk gemakkelijker en vele bedrijven kunnen u hier mee helpen.

Professionele webwinkelbouwers gaan ook steeds vaker over op een webwinkelsoftware, een erg populaire software is de Magento programmeur. Deze wordt niet alleen voor kleine merken gebruikt, maar zelfs voor de grote A-merken. Twee grote bedrijven in Nederland die Magento gebruiken zijn KLM en Zalando. In het buitenland heb je ondernemingen als FOX, Nespresso en Adidas die Magento hebben geïnstalleerd. De voordelen van Magento zijn dan ook: de gebruiksvriendelijkheid, er zijn meerdere talen mogelijk, er zijn diverse templates en nog veel meer. Door al deze voordelen is het voor bedrijven steeds aantrekkelijker om een webwinkelsoftware in te schakelen, in plaats van zelf de programmeertaal te ‘schrijven’.

Ook zijn er steeds meer bureaus in Nederland die zich hier ook in specialiseren, één voorbeeld hiervan is Economy. Zij zijn reeds 10 jaar specialist op het gebied van programmeertalen, waaronder Magento. Zij zullen altijd naar u als klant luisteren en dit vertalen naar de website van uw bedrijf.

http://www.economy.nl/