Artikel Plaatsing
Image default
Adverteren

Gebruik maken van een salarisservice

Salaris, een belangrijke onderdeel voor medewerkers binnen een bedrijf en in hun carrière. Het is belangrijk voor bedrijven om te weten dat een passend salaris het personeel een langere tijd bindt aan je onderneming. Bij een te laag salaris zal een werknemer zich na verloop van tijd afvragen of de salaris de druk en misschien stress wel waard is voor wat de hiervoor terugkrijgt. As dit niet het geval is, is de kans is groot dat de medewerker dan ontevreden vertrekt.

Natuurlijk willen bedrijven niet meer betalen dan gemiddeld, om de werknemer binnen de organisatie te houden. Om erachter te komen hoeveel je de werknemer moet uitkeren, heb je kennis nodig over wat een werknemer ‘waard’ is in de organisatie. Het is mogelijk om een bedrijf in te huren die de salaris berekening en het salaris uitkeert voor bedrijven. Hierdoor heb je zekerheid dat het goed volgens de wetgeving wordt gedaan.

Een salarisservice maakt een salarisberekening voor bedrijven, zodat het salaris van een medewerker op een eerlijke manier wordt uitgekeerd. Vooral kleine organisaties maken gebruik van een extern bureau, dit is omdat zij meestal het budget niet hebben voor extra personeel. Ook is het voor een bedrijf een moeilijke opgave om de juiste persoon te vinden die de verantwoordelijkheid van een salarissysteem aan kan. Het uitkeren van salaris moet nauwkeurig en zo precies mogelijk gebeuren. Kleine fouten kunnen al voor grote administratie gaten zorgen. Dit wil een bedrijf zoveel mogelijk voorkomen.

Het bedrijf CBBS is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van Salarisverwerking en Employee Benefits. Zij richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Een kleine 200 bedrijven laten inmiddels hun salarisadministratie door CBBS verzorgen. Het bedrijf doet dit al meer dan 40 jaar en voorzien hun klanten op een vertrouwelijke manier van haar diensten. Meer informatie is te vinden op de website: www.cbbs.nl