Artikel Plaatsing
Image default
Hobby en vrije tijd

Paintball Centrum

Nog niet lang geleden was ik op zoek naar een Paintball Centrum. Waar ik momenteel werk bestaan het bedrijf nu 5 jaar. Daarom willen wij een bedrijfsuitje organiseren voor alle collega’s en met zo’n alle gezellig iets gaan doen. Wij als bedrijf zijn flink gegroeid in 5 jaar en zijn heel blij met het resultaat. Nu willen wij een feestje daarop. Wij hebben iedereen gevraagd en besloten om bedrijfsuitje te organiseren in een paintball centrum. Wij vonden dat een leuk idee om met zo’n alle te gaan paintballen. Daarom ben ik gaan zoeken naar een centrum in de buurt, waar ze bedrijfsuitjes organiseren.

Centrum De Unit

Zo kwam ik het bedrijf Centrum De Unit tegen. Hij bied de mogelijkheid om binnen en buiten te spelen en organiseert bedrijfsuitjes op maat voor verschillende grote groepen. Ik ben meer informatie gaan zoeken over het bedrijf op internet. Ze bieden verschillende verjaardagsfeestjes voor kinderen en kan je gewoon met een groep gaan paintballen. Zo was ook de mogelijkheid om een bedrijfsuitje bij te boeken. Er waren verschillende opties en alles wordt echt op maat gemaakt voor de mensen die dat boeken om het leukste feestje te hebben, en precies wat bij de collega’s pas. We konden kiezen tussen paintballen met alleen gebak en koffie erbij, of met warm en koud buffet, of een uitgebreid avond eten, met drinken tussen de potjes paintball en van alles nog erbij. Bovendien was er een mogelijkheid om voor sommige mensen extra kogels te bestellen en voor andere niet. dat was wel fijn, omdat niet iedereen bij ons extra kogels zou willen hebben.

Afspraak maken

We hebben besloten om een afspraak te maken bij de Unit, nadat we alle nodige informatie hadden gevonden om de site. We hebben gekozen voor de barbeque arrangement met paintball erbij! Super gezellig!