Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Administratie en administratiekantoor Eindhoven

Salkin Finance – hét administratiekantoor in Eindhoven

Als kleine onderneming ben je gespecialiseerd in het leveren van een bepaalde dienst of een bepaald product. Het is dan wel zo prettig om te worden bijgestaan op andere vlakken, zoals de administratie. Bedrijven in de omgeving van Eindhoven kunnen daarvoor bij Salkin Finance terecht. Als administratiekantoor helpen wij bedrijven met het op orde houden van hun administratie, onder meer door deze te automatiseren. Echter doen we daar nog een schepje bovenop. Zo bieden wij ook bedrijfsadvies aan.

De ideale complementaire partner

Met Salkin Finance als je partner ben je verzekerd van een kostenneutrale dienstverlening van hoge kwaliteit. Als administratiekantoor verzorgen we namelijk je administratie, maar bieden we ook bedrijfsconsultancy aan. Wij nemen je bedrijfsvoering met je door en adviseren over wat er beter kan. Dit zorgt voor meer geautomatiseerde processen, nieuwe doelen, meer winst en een snellere stijging van de bedrijfswaarde. Salkin Finance zorgt dus voor een totaalpakket.

  • Begrijpelijk, buitengewoon en beloofd is beloofd
  • Scherpe tarieven
  • Complementaire partner
  • Veel expertise en ervaring

Meer weten? Neem contact op!

Als je meer wilt weten over onze dienstverlening kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook stellen we indien gewenst graag een scherpe offerte voor je op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 040 2201946 of gebruik te maken van ons online contactformulier.

https://salkinfinance.com/