Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Een achteruitrijcamera is hartstikke handig!

Wij bieden de beste losse achteruitrijcamera voor iedere plaats op elk voertuig! Deze kunnen worden aangesloten op een al aanwezige monitor met een vrije video aansluiting of op een van onze speciale monitoren.

Zodra je een camera wilt plaatsten zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Belangrijke punten zijn bijvoorbeeld de kijkhoek van de cameralens. Je kan kiezen tussen een groot kijkhoek en een klein kijkhoek. Ook is het handig om te kijken of de camera’s beschikking hebben tot een stof- en waterdicht lens. Tijdens regenachtig weer wilt u natuurlijk nog wel goed beeld hebben. Dat u overdag goed beeld heeft is van belang, maar ook s ’nachts juist zicht hebben is even cruciaal. Als u regelmatig s’ nachts rijdt, is nachtzicht een functie waarvan u wellicht een voorkeur voor heeft. Gelukkig is dat ook een optie die kan worden toegepast. Zo zijn er nog een paar onderdelen, onder andere de microfoon, die handig kunnen zijn in het gebruik. Ook is er nog de keuze voor een camera verwarming. In koude toestanden kan condensvorming plaatsvinden. Daarvoor hebben we camera’s die zijn voorzien van cameraverwarming. Zodat u ook weer te allen tijde goed zicht hebt.

Met de storingsvrije digitale draadloze zenderset maak je van ieder systeem eenvoudig een draadloze achteruitrijcamera set. De zenderset biedt de best mogelijke draadloze verbinding. Groot voordeel hiervan is dat deze eenvoudig aan ieder systeem kan worden toegevoegd. Waar noodzakelijk kan een camera draadloos worden gemaakt maar tegelijkertijd kan waar mogelijk worden gekozen voor het bekabeld aansluiten van overige camera(‘s). Een achteruitrijcamera is hartstikke handig om aan de auto te sluiten. Tijdens het parkeren kan het van noodzaak zijn. Het kan ongelukken voorkomen omdat je nou eenmaal beter zicht hebt van wat er zich achter de auto bevindt. En het kan ook nog eens draadloos. Het kan dus bevestigd worden aan elke auto dat gewenst is.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/