Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Een huwelijkscadeau die past bij het bruidspaar, voor iedereen lastig.

Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijkscadeau, maar hoe kom je nou op een idee over wat het moet worden? Voor mij was dit ook een groot raadsel en er zijn veel uren denkwerk aan vooraf gegaan tot ik eindelijk mijn besluit heb kunnen nemen. Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden voor een huwelijkscadeau, dit maakt het maken van de beslissing er niet makkelijker op, tot ik via via bij Jilster terecht kwam. Jilster is een organisatie die tijdschriften en boeken maakt, deze kan de klant zelf samenstellen, nu kan ik mee indenken dat een tijdschrift niet het eerste is waar u aan denkt bij een huwelijksgeschenk, lees daarom verder.

Waarom nu een tijdschrift als huwelijkscadeau?

Een tijdschrift of boek vol met foto’s na een vakantiereis met het gezin om de herinneringen te bewaren in iets tastbaars in plaats van foto’s op de harde schijf, een soortgelijk iets kan gemaakt worden als huwelijkscadeau! Een tijdschrift met teksten, foto’s etc. van alle dierbaren van de bruid en de bruidegom, dit is iets waar nog jaren op de zondagmiddag samen op de bank doorheen gebladerd zal worden met veel plezier, gelach, en misschien wel een traantje. In een glossy/tijdschrift is het mogelijk om een herinnering op te slaan van iedere bezoeker op de bruiloft, van alle vrienden en familie. Dit zou voor het gros van de mensen meer (emotionele) waarde hebben dan een cadeau met een hogere waarde in geld wat na een jaar in de kast onder het stof zal verdwijnen.

Heeft dit idee u al aan het denken gezet?

Na het lezen van deze blog hoop ik dat u op een idee gebracht bent en met de familie overlegt wat iedereen denkt van een Jilster tijdschrift als huwelijkscadeau. Er zullen mensen zijn die het plan meteen zullen afwijzen, met de bovengenoemde informatie ga ik ervan uit dat u voldoende draagvlak weet te creëren om iedereen te laten instemmen op een tijdschrift op te stellen. Voor meer informatie over dit concept kunt u terecht op de website van Jilster, het aanbod blijft niet bij huwelijksgeschenken, het is ook mogelijk om voor zakelijke doeleinden of voor bijvoorbeeld een werkstuk een tijdschrift te ontwerpen, genoeg opties, check it out!