Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

U bent

Belastingaangifte

Belastingen aangeven is niet altijd even gemakkelijk en voor sommige mensen/bedrijven lastig om te doen, daarom is er ook een optie om dit uit handen te geven aan belastingadviseurs en administratiekundigen. Bent u starter, ondernemender, ZZP’er, DGA of particulier dan kunt u in al deze gevallen uw belastingaangiften uit handen geven.

 Bent u een starter, dan komt hier veel bij kijken en ook allerlei vragen gaan een rol hierin spelen, het beginnen van een onderneming is niet niks en daarom is een beetje hulp van harte welkom.

U bent ondernemer, dan gooit u alle zekerheden overboord en is alles volkomen eigen risico. Het maakt niet uit welke ondernemingsvorm u heeft we helpen u van harte, ook kunnen we onder andere taken uit handen nemen.

Bent u ZZP’er, dan heeft u dus geen personeel waar u ook nog de administratie voor bij moet houden. Er zijn op verschillende werkgebieden zzp’ers te vinden zoals in de bouw, de zorg en zakelijke dienstverlening.

U bent DGA; oftwel directeur grootaandeelhouder. Deze persoon bezit een grootdeel of alle aandelen van een bedrijf. Deze persoon kan dus een grote financiële last op zich dragen.

Bent u particulier; als particulier is het ook niet altijd gemakkelijk om de financiën te regelen, dit kan lastig zijn, maar misschien heeft u er ook wel geen tijd voor. Ook voor de particulier zijn wij geschikt om te helpen.

We zijn onder andere gespecialiseerd in Administraties, jaarrekeningen, belastingen, adviseren en prognoses.

Waarom zou u het niet uit handen geven ?

Om uw administratie op orde hebben is niet voor iedereen even gemakkelijk, bent u zelf een geordend persoon dan is het niet erg moeilijk om de financiën bij te houden, maar bent u een chaotische werker, dan is het vrij lastig om nog een financieel overzicht te houden, daarom is het super fijn dat er bedrijven zijn die u de diensten aanbieden om uw administratie en financiën bij te houden. Belastingaangiftes zijn voor veel mensen een dingetje, daarom zijn er allerlei bedrijven die u hier mee kunnen helpen adviseren, maar ook kunnen ze dit bij u uit handen nemen. En zo zijn er nog allerlei diensten die ze uit handen kunnen nemen of mee kunnen helpen begeleiden.

http://www.oostrawevers.nl/#bedrijf