Artikel Plaatsing
Image default
Huishoudelijk

dingen die je echt nodig hebt voor je eerste huis en betaalbaar zijn

Nu je hebt getekend op de stippellijn, is het tijd om je voor te bereiden op de grote verhuizing. Als u voor het eerst een huis koopt, bent u misschien verbaasd over alle dingen die u nodig hebt en die niet bij uw nieuwe huis horen.

Koop de juiste producten zodat je maxmiaal geniet maar weing betaald!

Om er zeker van te zijn dat u niet onbewust wordt betrapt, hebben we deze gids samengesteld met alle dagelijkse benodigdheden die u bij de hand wilt hebben om ervoor te zorgen dat u van elke minuut van uw nieuwe woning kunt genieten.

 

1. Gordijnen of jaloezieën

Om ervoor te zorgen dat uw eerste indruk op de buren geen onhandige waarneming van u is in uw skivvies, investeer dan in raambekleding voor uw nieuwe woning. Hoewel het natuurlijke licht heerlijk is, wil niemand zijn nieuwe buurman au naturale ontmoeten.

Nicetown thermisch geïsoleerde verduisteringsgordijnen
Wanneer u op zoek bent naar meer dan alleen privacy, zullen deze heavy-duty panelen het licht tegenhouden en helpen bij de energiezuinigheid. U kunt kiezen tussen vijftien kleuren en drie lengtes. Pas echter op, want klanten hebben gemeld dat de “rimpelloze” belofte niet in de lucht zit.

SEEYE Zebra-dubbellaagse tinten
Deze tweelaagse tinten geven u de keuze tussen gedeeltelijke of volledige tinten. Het is perfect voor kamers waar u het meeste licht moet tegenhouden, maar het gemak wilt van jaloezieën in plaats van verduisteringsgordijnen.

Arlo-jaloezieën snoerloze bamboe rolgordijnen
Als u zowel privacy als stijl wilt, kunnen deze decoratieve tinten de truc uithalen. We vinden het vooral leuk dat ze snoerloos zijn. Dat betekent geen verstikkingsgevaar of wurggevaar voor de kleintjes.

2. Schoonmaakbenodigdheden

Van een bezem en stoffer en blik tot sponzen en toiletpotreiniger, u wilt alles wat u nodig hebt om uw nieuwe verblijfplaats spik en span te houden, in voorraad hebben.

Dit trio van natuurlijke, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen bestaat uit handzeep, afwasmiddel en multifunctionele reiniger. De heldere geur zorgt ervoor dat uw nieuwe huis net zo schoon ruikt als het eruit ziet, maar zorg ervoor dat u van citroenverbena houdt. Sommige klanten hebben gemeld dat de geur gewoon te sterk is.

Daarnaast is een juiste wasmachine belangrijk. Tegenwoordig hoef je niet meer veer kwijt te zijn aan een degelijke wasmachine om je kleren stralend schoon te krijgen. Ben je dus op zoek, kijk dan snel naar de goedkope wasmachine die het beste bij jouw past!

Met deze reinigingsset, die alles omvat van een statische stofzuiger tot een raamwisser, verbandt u het vuil uit elk hoekje en gaatje. Dit slimme gereedschap wordt geleverd met een uitschuifbare steel die tot 10 voet reikt. Het beste van alles is dat je het kunt oppakken voor ongeveer $30. Deze alles-in-een kit zal u zoveel tijd besparen dat het de moeite waard is.

3. Thuisbeveiliging

Houd uw geweldige nieuwe opgravingen veilig voor indringers met een thuisbeveiligingssysteem. Met de verscheidenheid aan opties die er zijn, zult u in staat zijn om een beveiligingssysteem te vinden dat u en uw huis veilig kan houden tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

SimpliSafe
SimpliSafe apparatuur
VISIT SITE
Als je jeuk hebt om je DIY op te zetten, begin dan met ieders favoriete zelfgeïnstalleerde huisbeveiligingssysteem. SimpliSafe apparatuur is eenvoudig zelf in te stellen en het is 100% draadloos. U hoeft geen contract te ondertekenen en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele bewaking toevoegen voor ongeveer 15 dollar per maand.

Lees onze volledige SimpliSafe-beoordeling.

Vivint Smart Home
vivint binnencamera, keyfob, bedieningspaneel, toetsenbord
VISIT SITE
Als u een meer traditioneel huisbeveiligingssysteem wilt dat ook de nieuwste slimme woningtechniek levert, moet Vivint bovenaan uw lijstje staan. Dit beveiligingsbedrijf geeft u een gratis beoordeling van de veiligheid in huis en installeert uw apparatuur professioneel om ervoor te zorgen dat alles is ingesteld om uw spullen, uw mensen en uw huisdieren veilig te houden.

Lees meer in onze Vivint beoordeling.

4. 4. Douchegordijn

We zijn terug in een staat van uitkleden, doe het niet. Om een douche met privacy te nemen, en zonder de badkamer te overspoelen, moet je onthouden een douchegordijn op te pakken. En de bonus is dat dit een leuke aankoop kan zijn; er zijn zoveel decoratieve douchegordijnen om uit te kiezen, dat je kunt besluiten om er een te halen voor elk seizoen.

Meeldauwbestendige, antibacteriële douchegordijnvoering
Voordat u gek wordt op de stijl van uw gordijn, moet u uw badkamer beschermen tegen schimmels en ziektekiemen. Deze zware voering wordt geleverd met roestvrije dichtingsringen, en zeep en sop glijden direct weg zonder resten of harde watervlekken achter te laten. Hoewel er een garantie van vijftien maanden is, moet u er toch aan denken om het regelmatig schoon te vegen.

Larry’co cartoon douchegordijn
Word een beetje gek met deze creatieve, kleurrijke douchegordijnen van Larry’co. Of je nu van dinosaurussen houdt of van de King of Pop, er is hier een leuk ontwerp dat je zeker zal kietelen.

Roestvrije douchegordijnhaken
Deze utilitaire roestvrije ringen maken uw douchegordijn opstelling compleet. Ze zijn 100% roestvrij staal en glijden gemakkelijk langs bijna elke gordijnroede. Echter, sommige klanten hebben de haken een beetje klein gevonden voor sommige grotere, decoratieve gordijnroedes, dus het kan op maat betalen voordat u koopt.

5. Plunjer

Terwijl u aan de badkamer denkt, kunt u net zo goed een plunjer aan uw boodschappenlijstje toevoegen. Geloof ons, u wilt niet ontdekken dat u er een mist als dat nodig is. Bespaar uzelf toekomstige stress en zorg ervoor dat u er een bij de hand hebt in een noodgeval.

Kijk voor meer ideen naar het filmpje!

 

https://www.ny400.nl/