Artikel Plaatsing
Image default
Internet marketing

Betrouwbare, betaalbare en energiezuinige elektrische boilers.

Betrouwbare, betaalbare en energiezuinige elektrische boilers.

Je zoekt een duurzame oplossing voor het verwarmen van je huis en water, maar je hebt even niet een hele grote spaarpot door de crisis? Dan kan een elektrische boiler uitkomst bieden.
Een elektrische boiler is namelijk goedkoop in aanschaf, gaat lang mee en is enorm energiezuinig.

Neem de nieuwe elektrische boilers van het merk DAT. Deze boilers hebben een smart controller, een zwerfstroomanode, een dubbele tank en je kunt kiezen uit verschillende wattages. 

Dat is nog eens slim en groen. De elektrische boilers van het merk DAT worden binnen de Europese grenzen geproduceerd en onderscheiden zich vooral door hun hoge betrouwbaarheid en hoge energie labels.

De DAT boilers worden gemaakt door zo ongeveer de grootste boiler fabrikant vanEuropa. De fabriek maakt reeds 75 jaar boilers en zijn in het eigen land een A merk. De DAT Aparici fabriek maakt gebruik van de nieuwste soorten isolatieschuim wat mischien wel voor een iets hoger gewicht zorgt maar daarentegen wel een aantoonbaar betere isolatiewaarde heeft, dat resulteert dan weer  in een lager energieverbruik. 
Bijna alle DAT boilers hebben een energielabel A of B.

De smartcontroller van de Aparici ECO smart en de Aparici Eficiente bijvoorbeeld zorgt dat jouw persoonlijke verbruik in kaart gebracht wordt aan de hand van een bepaald algoritme.

Zo is het mogelijk dat de elektrische boiler alleen opwarmt wanneer dit nodig is, op de meest energiezuinige wijze uiteraard. De boiler behoudt zijn warmte bovendien extra lang door het gebruik van dat allernieuwste isolatieschuim. De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart en de Aparici Eficiente  is te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu en je kunt kiezen uit diverse volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

De DAT-Aparici Eficiente is met name handig op plekken waar niet altijd voldoende stroom is. 
Je kunt bij dit type namelijk de keuze maken uit verschillende wattages; een 800watt, een 1200watt of een 2000watt. 
Een geweldige oplossing voor op campings, in zomerhuisjes of grotere projecten.

Het grootste verschil tussen deze twee boilers is voornamelijk in de vormgeving; de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente is een strak, plat ontwerp en maar 28 cm diep. Deze boiler zou je gewoon in het zicht kunnen hangen.

Nog een ander model van hetzelfde merk is; de DAT-Aparici Eficiente Plus, deze is ook uitgerust met 2 tanks, met in elke een eigen elektrische anode en verwarmingselementen met een droge weerstand. Deze komen dus nooit direct in contact met het water.
Hierdoor blijft de boiler kalkvrij, met als voordeel dat de elementen niet meer vervangen hoeven te worden en de boiler een langere levensduur biedt. 

Al deze elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

Boilers bij elektrischeboiler.eu worden standaard geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

 

Wil je een betrouwbare boiler, plus besparen op je stroomkosten maar je wilt ook hoogwaardige kwaliteit? Kies dan slim en kies voor een van de elektrische boilers van DAT.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat alle verdere informatie over deze elektrische boilers ook over vele andere merken elektrische boilers en elektrische CV’s. 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/