Artikel Plaatsing
Image default
Tuin en buitenleven

Mijn Weber Houtskool BBQ Recensie: De Eerlijke Waarheid over één van de Beste op de Markt!

Voor de meeste mensen betekent zomer barbecuetijd. En voor iedereen die van grillen houdt, is houtskool de manier om te barbecueën. Houtskool is een fantastische brandstof voor barbecues omdat het heter brandt dan gas of hout en een smaakvolle rook produceert als een extra bonus. Weber is de toonaangevende fabrikant van houtskoolbarbecues en hun productlijn is ongeëvenaard. Hun slogan, “It’s not just a grill; it’s a lifestyle” geeft de toewijding weer die Weber heeft voor hun producten en klanten. Het bedrijf biedt verschillende soorten grills aan, afhankelijk van uw wensen, smaak en prijsklasse. Maar welk model past het beste bij u? Wij hebben drie van onze favoriete modellen van Weber houtskool BBQ’s nader bekeken om u te helpen beslissen welk model het beste bij uw wensen past:

 

De Weber originele waterketel en zijn (vele) varianten

De original kettle is een klassiek model dat al sinds 1951 op de markt is. Het is een houtskoolgrill met een rechthoekige vorm, een koepelvormig deksel en een zijtafeltje. De houtskoolschaal bevindt zich aan de achterkant van de grill en de grill is bedoeld om op een tafel of grond te staan met poten die een breedte hebben van 3,5 inch. De originele ketel is een van de meest populaire modellen onder Weber’s klanten en is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. In een 20-inch ketel passen gemakkelijk vier steaks of twee middelgrote kippen. Het is een geweldige optie voor kleine gezinnen omdat u een complete maaltijd in één keer kunt bereiden zonder het voedsel te hoeven omdraaien. Op de 22-inch ketelgrill passen gemakkelijk acht biefstukken of vier hele kippen, waardoor het een geweldige optie is voor grote feesten. Het 26-inch model is het grootste en biedt plaats aan 10 biefstukken of 6 kippen. Het 26-inch model is ideaal voor gezinnen met een grote eetlust of voor mensen die veel in één keer willen grillen. Het ontwerp van de ketel heeft verschillende voordelen: hij is licht, heeft een grote capaciteit en is gemakkelijk op te bergen. Het enige nadeel van dit model is dat de houtskoolbak niet zo toegankelijk is als bij andere modellen. De zijtafel is een geweldige functie die u meer ruimte geeft om te koken en ook kan worden gebruikt om voedsel op te slaan.

 

De Weber Spirit II en zijn varianten

De Weber Spirit II is een gasgrill met een hybride ontwerp. Dit betekent dat u de grill kunt gebruiken om zowel op gas als op houtskool te grillen. Dit is een geweldige functie als u wilt wisselen tussen beide soorten grillen zonder twee grills te hoeven kopen. De Spirit II is verkrijgbaar in twee verschillende maten, een 28-inch en een 36-inch, beide met een kookoppervlak van 572 vierkante centimeter. De Spirit II heeft een zeer modern ontwerp met een digitaal bedieningspaneel en een LED-indicatielampje. Het paneel maakt het zeer eenvoudig om de juiste temperatuur en tijd voor uw voedsel in te stellen, en de zijbrander maakt het een zeer veelzijdige grill. De Spirit II is een uitstekende instapgrill die voor veel verschillende soorten grillen kan worden gebruikt. Het is een geweldige optie voor een gezin met verschillende smaken: sommige leden houden van grillen op houtskool, terwijl anderen trouw zijn aan grillen op gas. Het is ook een uitstekende optie als u weinig ruimte hebt, omdat hij minder ruimte in beslag neemt dan andere modellen.

 

De Weber Summit Houtskool BBQ

Dit is een modern ogende barbecue die gemaakt is van hout. Het is een goede optie voor mensen die willen ervaren hoe het is om een barbecue te gebruiken die gemaakt is van hout. Het is ook een goede optie voor mensen die hun gebruik van gas of elektriciteit willen verminderen. De barbecuegrill heeft een kookoppervlak van 572 vierkante centimeter, net als de Spirit II en de Spirit II E-210. Het is een zeer veelzijdig model dat kan worden gebruikt voor grillen, roken en bakken en is een uitstekende optie voor mensen die graag experimenteren met grillen. Het is een duurder model, maar gezien de veelzijdigheid is het de moeite waard om in dit product te investeren.

 

Dingen die u moet weten over het kopen van een houtskool BBQ

– Capaciteit – Het kookoppervlak bepaalt hoeveel voedsel u in één keer kunt grillen. Als je voor een klein gezin gaat grillen, is een 14-inch grill voldoende. Maar als je voor een groot feest gaat grillen, heb je een 28-inch grill nodig. – BTU’s – Hoe hoger de BTU-waarde, hoe sneller de brandstof verbrandt. Als je een hoge BTU-grill hebt, zul je vaker brandstof moeten bijvullen dan bij een lagere BTU-grill. – Soort houtskool – Er zijn twee soorten houtskool voor barbecues: briketten (gemaakt van steenkool, zand en andere materialen) en klontjes houtskool (houtskool dat alleen van hout is gemaakt). Houtskoolklompen worden beschouwd als van betere kwaliteit dan briketten. Het brandt heter en sneller en bevat niet zoveel chemicaliën als briketten. – Typen barbecues – Er zijn drie hoofdtypen barbecues: ketel, offset en verticaal. De ketel is het meest voorkomende model. Het heeft een kant met een lager rek en een kant met een hoger rek. Het offset model heeft twee zijbranders en een rooster dat bovenop de branders is geplaatst. Het verticale model heeft twee zijbranders en een grill bovenop de zijbranders.

 

Final words: Welke moet u kopen?

Als je een fan bent van klassieke barbecues met een retro-uitstraling, zijn de originele ketel en zijn varianten geweldige opties voor jou. Als je op zoek bent naar een moderne barbecue, met veel functies zoals de mogelijkheid om te schakelen tussen grillen op gas en op houtskool, zijn de Spirit II en zijn varianten een geweldige optie voor jou. Als u geïnteresseerd bent in een barbecue die gemaakt is van hout en wilt ervaren hoe het is om te grillen met een traditioneel model, dan is de Summit Houtskool barbecue een geweldige optie voor u.

https://www.gardencenterwemmel.be/weber-bbq-store-gasbarbecues