Artikel Plaatsing
Image default
Dieren

Alles wat je moet weten over Orijen Puppy. De Eerlijke Waarheid

Als het gaat om het kiezen van het juiste hondenvoer, is inzicht in dierenvoeding essentieel. Met zoveel verschillende merken op de markt, is het moeilijk om te weten welk merk het beste is voor uw pup. Veel ouders gaan op zoek naar een bepaald merk en de verschillende formules, omdat ze zeker willen weten dat hun hond de best mogelijke voeding krijgt die aansluit bij zijn individuele behoeften. Echter, met zoveel verschillende meningen over voeding voor huisdieren die constant worden besproken, kan het moeilijk zijn om te weten wat je moet geloven. Dus, als het tijd is om een nieuwe hondenvoeding voor uw puppy of volwassen hond te kiezen, hoe weet u dan of Orijen Puppy de juiste voeding voor hem is? Lees verder om meer te weten te komen over dit merk en hun verschillende soorten voer.

 

Wie maakt Orijen Puppy?

Orijen is een dierenvoedingsmerk dat wordt gemaakt door het Midwest/Amerikaanse bedrijf Champion Pet Foods. Champion Pet Foods bestaat al sinds 1990, en ze hebben een lange geschiedenis in het maken van honden- en kattenvoer van hoge kwaliteit. Hun belangrijkste focus is het maken van 100% graanvrije diervoeding. Ze gebruiken alleen ingrediënten van hoge kwaliteit en al hun voer wordt in de VS gemaakt.

 

Wat is Orijen Puppy?

Orijen Puppy is een droog hondenvoer dat gemaakt is voor puppy’s die tussen de 6 en 12 maanden oud zijn. Deze specifieke formule is ontworpen om het immuunsysteem van uw puppy te helpen tijdens zijn groei en ontwikkeling. Deze voeding bevat een verscheidenheid aan eiwitten, waaronder vis en gevogelte, evenals fruit en groenten. Dit voer bevat ook probiotica, prebiotica en antioxidanten om een gezonde en gelukkige puppy te helpen bevorderen. Deze formule heeft ook een hoger vetgehalte om uw puppy te helpen snel te groeien en spieren te ontwikkelen. Uw puppy zal ook zeer schone tanden en een frisse adem hebben als gevolg van het hogere vetgehalte. Dit alles zit verpakt in kleine brokjes die de tanden van uw puppy gemakkelijk kunnen kauwen. Als u niet zeker weet of dit voer geschikt is voor uw hond, kijk dan ook eens naar de andere formules die Orijen maakt. Orijen heeft ook een formule voor volwassenen en een formule voor senioren. Elk van deze kan een andere hoeveelheid eiwit en vet bevatten, afhankelijk van de behoeften van uw hond naarmate hij ouder wordt.

 

Orijen Puppy Beoordelingen

Laten we eerst eens kijken naar de Orijen Puppy beoordelingen. Dit hondenvoer wordt hoog gewaardeerd en heeft 4,5 van de 5 sterren op Amazon. Veel mensen die hun puppy’s Orijen voeren roemen de algehele gezondheid en de schone tanden van hun puppy’s als gevolg van het voer. Sommige eigenaren merken ook op dat dit voer hun puppy heeft geholpen met allergieën, wat vaak wordt gemeld als een voordeel van dit voer. Ouders merken ook vaak op dat dit voer goed is voor gevoelige buiken, wat vaak een probleem kan zijn bij puppy’s. Met zoveel positieve beoordelingen is het niet moeilijk te begrijpen waarom veel mensen ervoor kiezen hun puppy’s Orijen Puppy te geven. Het is ook belangrijk om op te merken dat er ook enkele negatieve beoordelingen van dit voer zijn. Sommige eigenaren melden dat hun puppy’s losse ontlasting hebben gehad of ziek zijn geworden tijdens het eten van Orijen Puppy. Hoewel dit zelden voorkomt, is het wel iets om rekening mee te houden als uw puppy gevoelig is.

 

Voordelen van het voeren van uw hond Orijen Puppy

Als uw puppy allergieën heeft, kan dit uiteindelijk het beste hondenvoer voor hem zijn. Veel puppy’s die allergieën hebben, hebben ook spijsverteringsproblemen en buikproblemen, en deze formule staat erom bekend de spijsvertering te helpen reguleren als uw pup buikproblemen heeft. Als uw puppy problemen heeft met zijn ontlasting, kan het helpen om hem Orijen Puppy te voeren. Dit voer bevat ook antioxidanten die ontstekingen en irritaties als gevolg van allergieën kunnen helpen verminderen, wat nog een reden is waarom dit het beste hondenvoer voor de allergieën van uw puppy zou kunnen zijn. Als uw puppy huidallergieën heeft, zal deze formule waarschijnlijk helpen. Als uw puppy een gevoelige maag heeft, kan dit de juiste formule voor hem zijn. Veel pups hebben een gevoelige maag, en deze formule is ontworpen om deze pups te helpen een normale voeding te eten. Als uw puppy gevoelige tanden heeft, kan deze formule een goede keuze voor hem zijn. Dit voer is ontworpen om uw puppy een sterk en schoon gebit te geven, wat hem ook zal helpen als hij probeert zijn volwassen gebit te laten groeien. In het algemeen is dit een goede voeding voor alle puppy’s, ongeacht hun behoeften of allergieën.

 

Ingrediënten in Orijen Puppy

Orijen Puppy heeft een grote verscheidenheid aan ingrediënten, en deze formule bevat zowel hele vis als heel gevogelte. Het bevat ook hele eieren, fruit en groenten, en een selectie van kruiden en botanische middelen. Dit voer bevat ook probiotica, prebiotica en antioxidanten. Over het geheel genomen is dit voer gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit waarvan bewezen is dat ze een gezonde en gelukkige puppy bevorderen.

 

Waarom zou u uw hond geen Orijen Puppy geven?

Als uw puppy een medische aandoening heeft die een speciaal dieet vereist, is dit voer misschien niet geschikt voor hem. Sommige puppy’s, zoals puppy’s met een leverziekte, nierziekte, diabetes of andere medische aandoeningen, kunnen een speciale voeding nodig hebben om hun lichaam te helpen genezen. In dit geval is Orijen Puppy mogelijk niet het beste hondenvoer voor uw pup. Als u merkt dat uw puppy losse ontlasting heeft, kan dit te wijten zijn aan het hoge vetgehalte van dit voer. Als u dit symptoom opmerkt, kunt u beter een ander voer proberen met een lager vetgehalte.

 

De kern van de zaak

Over het geheel genomen is Orijen Puppy een hondenvoer van hoge kwaliteit dat boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten zit. Dit voer is gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit waarvan bewezen is dat ze helpen een gezonde pup te ondersteunen. Dit voer is geweldig voor puppy’s van 6 tot 12 maanden oud, en het is speciaal ontworpen om een gezonde spijsvertering en een sterk gebit te bevorderen. Dit voer is het beste voor puppy’s die allergieën of spijsverteringsproblemen hebben, of voor puppy’s die een voer met een lager vetgehalte nodig hebben.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer