Artikel Plaatsing
Image default
Dieren

Laat je kat chippen bij dierenarts Geldrop

Gelukkig laten veel mensen hun kat chippen. Dit kan namelijk veel verdriet besparen als je kat verdwaald is. Want het is al ellendig genoeg als je kat niet meer thuis is gekomen. Veel verdwaalde katten worden door middel van hun chip herenigd met hun eigenaar. Wordt er een gevonden kat binnengebracht bij de dierenarts, dan kan deze meteen de chip van de kat scannen. Op deze manier weet de dierenarts meteen wie de eigenaar is. Hij of zij kan dan een telefoontje verwachten en kan zijn kat weer snel in zijn armen sluiten. Je kat laten chippen kan bij dierenarts Geldrop. Het is pijnloos voor je kat en snel gedaan.

 

Waarom moet ik mijn kat laten chippen?

Het is erg verstandig om je kat te laten chippen. Verplicht is het niet, maar we raden het ten zeerste aan. Want stel dat je kat al dagen niet meer is thuisgekomen. Normaal komt hij iedere avond thuis, maar je hebt hem al dagen niet meer gezien. Waarschijnlijk is hij op een van zijn avonturen verdwaald geraakt en weet hij de weg naar huis niet meer. Dit brengt veel verdriet met zich mee. Je weet niet waar je moet zoeken. Het belangrijkste is dat je zo veel mogelijk mensen op de hoogte stelt van de vermissing. Plaats bijvoorbeeld een foto van hem (met belangrijke kenmerken!) op je Facebookpagina. De kans is groot dat als je kat honger krijgt, dat hij in de buurt van mensen op zoek gaat naar eten. Vaak lopen verdwaalde katten aan bij mensen die hen vervolgens te eten geven. Blijft de kat maar terugkomen? Dan is al vrij snel duidelijk dat het om een verdwaalde kat gaat. Vaak brengen mensen de kat naar de dierenarts om de eigenaar op te sporen. Is je kat gechipt? Dan is de eigenaar snel gevonden.

  

Je kat chippen bij dierenarts Geldrop

Een chip inbrengen is pijnloos voor je kat. De dierenarts Geldrop heeft hier veel ervaring in en je kat zal het niet eens in de gaten hebben. De chip is ter grootte van een rijstkorrel en bevat een uniek nummer. Dit nummer is gekoppeld aan de gegevens van de eigenaar. Wordt er een kat bij de dierenarts Geldrop binnengebracht? Dan zal hij eerst kijken of de kat gechipt is. Is dit het geval, dan kan jij snel een telefoontje verwachten en je kat weer in je armen sluiten.

http://www.web-wings.nl