Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Kersttruien tijdens de feestdagen

Het is de trend van de laatste jaren: foute kersttruien. En de regel geldt ‘’hoe fouter, hoe beter’’. Veel mensen doen hier aan mee en ronde kerstperiode zie je ze overal voorbij komen op het internet en in de winkelstraten. Het gebeurt steeds vaker dat je op je werk of op je school mensen tegenkomt die alvast hun kersttrui showen. Zonder gêne lopen ze langs en laten ze zien wat ze dit jaar weer uit kast hebben gehaald. Maar vroeger was dit wel anders.

Tegenwoordig is iedereen er blij mee als hij of zij er een binnenkrijgt op de deurmat, maar vroeger waren sommige mensen er toch niet altijd even blij mee als je op kerstavond het cadeaupapier van je cadeau afhaalde en je een zelfgebreide kerstrui kreeg. Het jeukte aan alle kanten en je wist dat je het tijdens het diner zou moeten dragen om je oma niet teleurstellen. En daarna komen de foto’s ook nog eens en stond jij met je kersttrui vereeuwigd in het fotoalbum van het gezin.

Nu kan je ze krijgen in alle soorten en maten. Ze zijn zeer gewild en het wordt steeds gekker. De trend van de afgelopen kerst was dan ook de lelijke kersttrui met lampjes erin. Deze waren al eerder te bewonderen met de feestdagen, maar het afgelopen jaar waren er heel veel mensen met dit soort kersttuien. Vaak met afbeeldingen waarbij de lampjes op een grappige of soms iets wat gekke plek geplaatst kunnen worden, wat leuke plaatjes oplevert.

De trend van foute kersttruien verandert dus heel snel. Elk jaar komen er nieuwe veranderingen en mensen zelf verzinnen ook de gekste dingen om op te kunnen vallen met hun kerstrui. Het is dan ook maar weer afwachten wat volgend jaar de trend zal zijn op het gebied van kerstruien. Misschien zijn kerstboeken volgend jaar wel in.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/