Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Online betalen

Vandaag de dag zijn er een heleboel mogelijkheden om online te betalen. Online kan je vaak kiezen tussen verschillende betaal mogelijkheden om je bestelling of aankoop af te rekenen. De voornaamste is nog steeds de credit card, de visa card of master card, daarnaast kan je vaak ook overschrijven. Tegenwoordig zie je ook overal iDeal, een makkelijke betaal mogelijkheid waarme je via je smartphone kan afrekenen. En dan zijn er nog allerlei virtuele online munten, zoals het welbekende bitcoin. De online betaalmiddelen boomen en dat is geen wonder aangezien steeds meer mensen steeds vaker online kopen. 

Een credit card is zonder twijfel nog steeds het meest gebruikte betaalmiddel online. Er zijn ook nog veel webshops waar je enkel met de credit card kan betalen. Maar er zijn ook veel mensen die er geen hebben, aangezien deze kaarten altijd kosten met zich mee brengen. Vaak kan er ook voor overschrijving gekozen worden, dat kan iedereen maar het werk dat je hieraan hebt kan ook nog bespaard worden. Dat kan met het nieuwe iDeal. Dit is een betaalmogelijkheid via een bankapp op je smartphone. Je kan zo eenvoudig en snel betalen door gewoon een QR-code te scannen. Dit systeem wordt al door alle Nederlandse banken ondersteund.

Die shift naar online geld en geld beheren is ook in bedrijven goed te merken. De salarisverwerking is nog maar één van de financiële taken die tegenwoordig volledig online kan geregeld worden. Dat is mogelijk met allerlei handige software die zorgt voor een makkelijk en zeker beheer van de financiële taken. Deze software voor loonservice maakt het de ondernemer een pak makkelijker. Zijn taken gaan vlotter en eenvoudiger en is dus kostenbesparend in werkuren. Deze software zorgt er ook voor dat fouten vermeden worden, want met handmatige berekeningen en ingaven kan er al eens sneller iets fout gaan. De online shift is dus voordelig voor zowel de consument als in de bedrijfswereld.

http://www.cbbs.nl