Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Outplacement Rotterdam

Om werknemers te helpen na ontslag of een contract die niet verlengd is bestaat er het outplacement traject. Het outplacement traject zorgt ervoor dat jij na het verliezen van een baan snel weer op de been komt. Carrièrepoort is een outplacement bureau gevestigd in Rotterdam. Wij bieden daarom ook specifiek in Rotterdam een outplacement traject aan. Lekker in de buurt en dus gemakkelijk te bereiken. Het is tijd om verder te kijken en te denken aan jouw volgende stap. Wij vinden het daarom handig om te kijken naar outplacement Rotterdam ons gespecialiseerde traject gebaseerd op de regio Rotterdam.

Tijdens dit traject zal jij werken met coaches die jou helpen met het maken van de nieuwe stap. De keuze ligt volledig bij jou i het zoeken nar een nieuwe baan maar de coaches zijn er om jou een flinke duw te geven in de juiste richting. Vertrouwen en een goed gevoel zijn twee kenmerken die onze coaches jou willen geven. Dit is belangrijk voor de coaches omdat de coach zich volledig wil richten op het verbeteren van jouw profiel en kwaliteiten zodat jij direct weer de arbeidsmarkt op kan. Wij vragen dan ook van jou dat jij niet aarzelt om jouw profiel bloot te stellen aan onze coaches.

Een nieuwe baan vindt je meestal niet heel snel maar wij van Carrièrepoort maken dit proces toegankelijk en nemen veel stress weg. Dit komt omdat wij jobhunters in huis hebben die jagen op banen voor de personen die ons outplacement traject doorlopen. Dit zorgt er dus voor dat jij na het traject al direct kans maakt op een nieuwe baan. Woon jij in de regio Rotterdam maak dan een afspraak voor outplacement Rotterdam. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend dus er zijn geen kosten aan verbonden. Maak kennis met onze coaches en kom langs.

http://carrierepoort.nl