Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Twee handige gadgets voor uw volgende roadtrip

Een roadtrip is heel leuk om te doen. Je geniet van de omgeving en je auto terwijl je naar een mooie plek rijdt. Wat wil je nog meer? Vandaag bespreken we twee gadgets die je volgende roadtrip nóg beter maken.

 

CardMD Vehicle Diagnostic Kit

Je bent duizend kilometer van huis en er begint een lampje onheilspellend te branden op je dashboard. Wat nu? Je bent misschien blij dat je hebt geïnvesteerd in een CarMD Vehicle Diagnostics Kit. Elke auto gemaakt sinds 1996 heeft een ingebouwde geautomatiseerde diagnostische circuits; monteurs gebruiken het om problemen in uw voertuig snel te identificeren. Met de CarMD kunt u hetzelfde doen. Een controlelampje kan iets eenvoudigs betekenen als een losse tankdop, of het kan u waarschuwen voor een ernstig mechanisch probleem. Met de CarMD weet u waar u mee te maken heeft.

 

Het CarMD-systeem biedt u niet alleen een probleemcode. Het werkt met een computerprogramma om die informatie om te zetten in een beschrijving van het probleem, een lijst met onderdelen die mogelijk moeten worden vervangen en zelfs de waarschijnlijke kosten van onderdelen en reparatie. Het waarschuwt u ook voor terugroepacties en technische bulletins van de fabrikant. Voer een scan uit op uw auto voordat u vertrek, en het geeft u een goed beeld van dreigende problemen. Gebruik het onderweg als er problemen opduiken om uit te zoeken wat u moet repareren.

 

De CarMD-uitlezing kan een zegen zijn wanneer u een monteur nadert terwijl u niet thuis bent. U weet wat nodig is en wat een eerlijke prijs voor de reparatie zou moeten zijn.

 

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is onzes inziens een musthave voor elke auto. Veel mensen vinden inparkeren het moeilijkste gedeelte van autorijden en laat de beste achteruitrijcamera nou net een gadget zijn die parkeren tien keer makkelijker maakt. Een achteruitrijcamera verdient zichzelf bovendien vanzelf terug als je bedenkt hoeveel kleine schadeplekjes je bespaart door het betere overzicht van een achteruitrijcamera.