Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Voor elke situatie geschikte camerabewaking

Voor permanente bewaking van je magazijn heb je natuurlijk ook permanente camerabeveiliging. Je kunt de beelden op elk gewenst moment op je computer bekijken en terugkijken en dit levert voldoende materiaal op om een goede werksituatie te handhaven. Er zijn echter ook tijdelijke gebeurtenissen, waarbij mobiele camerabewaking een passende oplossing kan bieden. Denk aan grote evenementen, waarbij duizenden mensen een pand of terrein betreden en je hun veiligheid ook wilt kunnen garanderen. Als er ergens paniek uitbreekt of diefstal gepleegd wordt, kun je dit via camerabewaking tijdig signaleren en gepast ingrijpen.

Een tijdelijke PTZ-camera plaatsen

Met een PTZ-camera kun je letterlijk alle kanten op. De camera kan van links naar rechts en van boven naar beneden bewegen, maar hij kan ook inzoomen als je dat wenst. Hierdoor heb je altijd de focus op de juiste plaats. Je kunt overal aanwezig zijn en beelden vastleggen. Zelfs als er bij een evenement kleine strafbare feiten gepleegd worden, heb je altijd nog de beelden om te kunnen achterhalen wie het zijn.

Additionele diensten inhuren

Bij G4S kun je zelfs nog extra diensten afnemen. Hierdoor heb je niet alleen de materialen in huis, maar kun je ook van de services genieten. Zo kun je bijvoorbeeld de externe partij als inhuren om te verifiëren of er ook echt een probleem is. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen er verschillende vervolgacties overeengekomen zijn. Je kunt via licht of geluid de aandacht op de probleemplek richten. Ook kan de politie ingeschakeld worden om in te komen grijpen. En als laatste kan er een eigen interventieploeg van G4S naar de locatie gestuurd worden om controle over de situatie te nemen. Afhankelijk van de locatie en ervaringen uit het verleden, kan voor elk van deze opties of een combinatie van opties gekozen worden.