Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Alle mogelijkheden op onze partyboten

Eventophetwater, de specialist in partyboten

Mogelijkheden Bent u ook zo toe om lekker te feesten en alle ellende te vergeten van het corona virus? Wij van Event op het Water kunne het mogelijk maken. Nu het vaccineren bijna ter einde is en er een licht aan het einde van de tunnel is kunnen we weer voorzichtig denken wat er allemaal straks weer mogelijk is en wat ze het afgelopen jaar allemaal gemist hebben. Gelukkig mogen we weer varen op 75% van de capaciteit. Daar zijn we heel blij mee en kunnen we onze gasten weer vermaken en onvergetelijk tochten bezorgen.

Dus bent u opzoek naar een mooie unieke locatie die niet standaard is en wat u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u. We hebben jarenlange ervaren in het organiseren van evenementen zowel op het land als op het water. We hebben connecties door heel Nederland met verschillende partijen.

Liever een rustige BBQ of Cocktail cruise?

Wat te heten van een heerlijke BBQ of een heerlijke cocktail cruise. U hoort het goed een BBQ op een boot met een lekkere vers bereide cocktail. U uniek en gaaf is dat. Wij zijn net een varend restaurant want wij werken met een betaalbare cateraar die een hogelijk kwaliteit levert. Zodat wij u ook kunnen laten genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben tegen een zeer betaalbare prijs. En dat u heerlijke smaken proeft en echt kwaliteit op uw bord krijgt.  

Wij varen door de hele Benelux. We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord en lijden u graag rond wat onze schepen u allemaal te bieden heeft. We hebben een groot en divers aanbod aan boten. Met 10 verschillende partijboten en diverse connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers. En kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Elke boot is uniek en anders en heeft haar eigen unieke kenmerken. Wij zullen u niet teleurstellen. Bij ons geniet u van de beste service, de heerlijk drankjes, het prachtige uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op: Partyboot.  voor meer informatie.

http://eventophetwater.nl/partyboot/