Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

BHV’ers in uw bedrijf

Een bedrijfhulpverlener is een must in een organisatie. Een ongeluk zit in een kleine hoek en daarom is het belangrijk om hier op voorbereid te zijn. Een veilige werkomgeving is zeer belangrijk voor werkgever en werknemer. In elke organisatie moet minimaal 1 bedrijfshulpverlener in de organisatie zijn. Daarom is het ook zeer belangrijk voor werknemers om een BHV cursus te nemen.

Volgens de  Arbo-wet is elk bedrijf verplicht te zorgen voor een goede bedrijfshulpverlening. Als er iets gebeurd tijdens de werkvloer kan er direct worden ingegrepen, zo kan men denken aan brand of calamiteiten. Het aantal bedrijfshulpverleners binnen een bedrijf hangt af van de bedrijfsgrootte en de risico’s binnen de organisatie. Op basis van een risico Inventarisatie en evaluatie wordt vastgesteld hoeveel BHV-ers een bedrijf nodig heeft. Er wordt ook rekening gehouden met de bezoekers die in een pand aanwezig kunnen zijn. Dit omdat een organisatie hier ook verantwoordelijk voor is. Per afdeling wordt vaak een persoon aangewezen die een BHV cursus kan volgen.

Er zijn veel verschillende bedrijven die BHV cursussen aanbieden. De vraag naar deze cursussen is groot en zeer belangrijk voor veel bedrijven. De bedrijven die de cursussen aanbieden moeten natuurlijk beschikken over verschillende soorten matrealen. Zo kunnen zij hun cursisten zo goed mogelijk voorbereiden en informeren. Via het bedrijf Schoen-safety is het mogelijk om online een BHV trainingsset te bestellen. Deze traningssets zijn ook goed gekeurd door het Rode Kruis.  Een BHV training kan op de werkvloer gebeuren of op een trainingskamp. Men krijgt dan verschillende scenario’s uitgebeeld en hieruit volgen de oplossingen. Ook leren zij wat er in een EHBO doos kan zitten zodat zij deze ook kunnen gebruiken.

Het bedrijf Schoen- safety verkoop verschillende soorten veiligheidsartikelen online. Meer informatie over de producten die het bedrijf aanbiedt kunt u bekijken op de website van schoensafety.nl

http://www.schoens-safety.nl/