Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

De strijd tegen rimpels

In Nederland is plastische chirurgie nog steeds een taboe maar waarom, het is immers een manier om voor jou lichaam te zorgen. Het lichaam van een persoon wordt ieder jaar ouder en dat heeft ook consequenties voor de huid en dit kan weer resulteren tot een aanslag op het lichaam. Denk hierbij aan hangende oogleden, vermoeide ogen zijn hiervan het gevolg. Plastische chirurgie is dus zeker een ingreep die voor sommige mensen nodig is. Omdat het onduidelijk is wat voor ingrepen er mogelijk zijn, staan hieronder twee behandelingen beschreven.

Liquid facelift is een mogelijkheid van plastische chirurgie, dit is een ingreep zonder snijden of een operatie. Met een injectie van fillers wordt de veroudering van de huid minder zichtbaar. De fillers die worden injecteert voorkomen of gaan de strijd aan met de rimpels die door ouderdom voorkomen. In totaal worden er twee soorten fillers geïnjecteerd, een voor volume in het gezicht en de ander voor de rimpels tegen te gaan. De spieren die in de huid zitten worden hierdoor verzacht waardoor zij minder actief worden.

Een andere ingreep van plastische chirurgie zijn de fronsrimpels, dat zijn de rimpels die tussen de ogen en boven de neus plaats vinden. De rimpels geven vaak een negatieve uitstraling, andere personen denken dat degene in een negatieve stemming bevindt. Door de spierspanning te verminderen zal de fronsrimpel verminderen. Voor deze ingreep zijn er twee verschillende manieren, de natuurlijke ontspanner of een natuurlijk vulmiddel. Beide manieren zorgen er voor dat de fronsrimpels verdwijnen. De ingreep resulteert tot een positieve uitstraling, men denkt niet meer dat de persoon een slecht humeur heeft. 

Plastische chirurgie behandelingen hebben dus veel voordelen, het is wel handig om de behandelingen door een gespecialiseerd bedrijf uit te laten voeren. De reden hier van is omdat plastische chirurgie een vak apart is, alleen door jaren lang kennis op te doen en opleidingen af te ronden kan plastische chirurgie met de juiste kennis worden uitgevoerd.

http://faceland.nl