Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Meehelpen aan een gasloos Nederland

Het zou voor iedereen in ons land een streven moeten zijn, een gasloos Nederland. Dit is tegenwoordig op steeds meer manieren mogelijk. Het hele duurzaam worden is tegenwoordig erg belangrijk en mensen worden zich daar steeds bewuster van. Het gene wat we het meeste zien en horen van andere zijn de zonnepanelen, deze liggen op steeds meer daken. Tegenwoordig is er ook nog een andere manier om duurzaam te zijn, namelijk door middel van de warmtepomp.

De warmtepomp is een relatief nieuwe manier om duurzaam een huis te verwarmen en daarbij geen gebruik te maken van gas. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of grondwater en door middel van een speciaal ontwikkeld systeem kan dit daadwerkelijk omgezet worden in warmte dat een heel huis kan verwarmen. Er is dan helemaal geen gas meer voor een huis nodig en deze kan geheel van een warmtepomp voorzien worden. Er zijn verschillende mogelijkheden bij de warmtepompen, zo is er een hybride warmtepomp, volledig elektrische waterpomp en een gasabsorptie waterpomp. Al deze mogelijkheden kunnen door consumenten gekozen en afgesteld worden.

Een bedrijf wat zich hier al jarenlang gespecialiseerd in is, is het bedrijf Techneco. Het is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar in het vak zit. Samen met 40 andere specialisten streven zij er iedere dag naar om oplossingen te vinden voor een duurzaam en gasloos Nederland. Techneco heeft al veel bereikt op het gebied van duurzaamheid en zoals gezegd een warmtepomp ontwikkeld die een heel huis duurzaam van warmte kan voorzien, zonder gas dus. Klanten bij Techneco kunnen rekenen op persoonlijke hulp en een professionele service. Ook worden de warmtepompen geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en wordt dit altijd in overleg en samenspraak gedaan en besproken tussen klant en Techneco. Techneco heeft een groot aantal artikelen beschikbaar in de webshop. Kijk voor meer informatie op techneco.nl. 

 

http://techneco.nl