Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Tips om zelf zware spullen te verhuizen

Tips om zelf zware spullen te verhuizen

U gaat verhuizen en heeft grote spullen die mee moeten verhuizen zonder dat u deze wilt beschadigen. Dit kunt u doen door zelf met een busje of vrachtwagen heen en weer te rijden maar de beste optie is toch echt om een verhuisbedrijf  in te huren die dit voor u doet hun stellen al uw meubels en spullen veilig en zorgen dat de spullen onbeschadigd bij uw nieuwe huis of appartement aankomen!

Grote objecten

Als u wilt verhuizen komt er veel bij kijken. Ook wilt u hoogstwaarschijnlijk grote objecten verhuizen. Heeft u bijvoorbeeld een grote koelkast die u wilt verhuizen of een grote houten kast. Als u zulke soorten wilt verhuizen is het handig om hiervoor een busje te hebben of een verhuisbedrijf die u daarbij helpt. Zorg zelf voor een busje waar veel in past of zorg voor een verhuisbedrijf die u helpt bij het vervoeren maar ook bij het inpakken en inladen. 

Met grote objecten kunt u niet meer doen naast het verhuizen om ze te wrappen zodat er geen beschadiging op komt. U kunt het bijvoorbeeld beschermen met bubbeltjesplastic. Zorg er ook voor dat de spullen zoals dus een koelkast, banken, tafels en stoelen stevig en beschermd staan zodat ze onderweg niet beschadigen en niet om kunnen vallen in de bus of tegen elkaar. 

Nog een tip om het zelf te doen is om te zorgen voor een karretje achter uw auto. U zult wel vaak heen en weer moeten rijden want niet alles zal hier in een keer in passen. Zorg dat het veilig ligt en het niet kan bewegen en niet verschuift in het karretje.

Kleine zware spullen in dozen

Als u kleinere objecten heeft die ook zwaar zijn is het slim om deze in aparte dozen te doen en erop te vermelden met een stift of stickers dat het zwaar is zodat andere mensen die u helpen dat ook weten dat ze hier extra mee moet uitkijken. Leg de zware spullen onder in een doos en leg dan de wat lichtere of kwetsbaardere spullen daar weer bovenop. Zo is het goed verdeeld en zo liggen de spullen het veiligst.

Verhuisbedrijf

Wat doet een verhuisbedrijf in Assen dan precies voor u? Hun zijn hier helemaal in gespecialiseerd om meubels te verhuizen. Dit hoeft helemaal niet te duur te zijn om hun in te huren. Uw spullen zullen niet beschadigen als u dit laat doen door hun. U hoeft als u een bedrijf inhuurt ook zelf niet heen en weer te rijden want hun hebben natuurlijk zelf een busjes of vrachtwagen waar alle spullen in passen. Hun zullen ook allemaal materialen en hulpmiddelen hebben om uw spullen veilig en netjes te verplaatsen.