Artikel Plaatsing
Image default
Cadeau

Foto op leisteen

Foto op leisteen bedrukken 

Een foto op leisteen is een perfect cadeau om te geven aan bijvoorbeeld je opa en oma of vader en moeder met een leuke foto erop. De leisteen staat mooi in de kast of op de vensterbank. Een herinnering kan zo vast gelegd worden door deze op leisteen te laten drukken. De leisteen is er in verschillende formaten en maten te bestellen en er kan een eigen foto naar wens geupload worden.

Via de website is het heel eenvoudig om dit originele cadeau te maken. Hierna wordt deze door Mijn-Kado op maat gemaakt en na ongeveer 2 werkdagen ingepakt en verzonden. De leisteen is van een stevig materiaal en kan daarom goed tegen een stootje. De natuurlijke tint van de steen past goed in elk interieur en blijft daardoor ook lang mooi! Het is een origineel en duurzaam cadeau tegelijk, want het kan lang blijven staan waardoor de herinnering ook blijft. Je kiest voor een echt natuurproduct, waardoor je zeker bent van een unieke look. Jouw leisteen foto wordt geleverd met stevige pootjes waardoor de foto altijd op een sterke standaard staat en overal in huis neergezet kan worden.

Verschillende soorten leisteen

De leisteen is er in verschillende vormen, zo kan je een foto bedrukken op een leisteen in hartvorm, rechthoekige vorm of vierkant. En daarnaast zijn er ook nog verschillende formaten leisteen, zoals 20 bij 20, 15 bij 15, 15 bij 20, en 20 bij 30 centimeter. Zo is er voor iedereen genoeg keus om de juiste foto te laten afdrukken. 

Je cadeau kan thuis bezorgd worden, of het is mogelijk om deze op te halen op de markt in Waalwijk of Tilburg. Een aantal dagen per week is Mijn-Kado te vinden op de markt en hier kunnen de producten ook op maat gemaakt worden. Bekijk de website voor een overzicht van alle producten. 

https://mijn-kado.nl/foto-op-leisteen/