Artikel Plaatsing
Image default
Cadeau

Waar komt de abraham pop vandaan?

Als je 50 jaar bent geworden, dan kan het zijn dat een abraham 50 jaar pop huren je niet onbekend in de oren klinkt. En dat is erg logisch, want als iemand die je kent 50 jaar is geworden, dan zie je vaak zo’n pop in de tuin staan. Het verhaal gaat als volgt: het is zo dat mensen naar oudere mensen op kijken, omdat zij eenmaal veel meer kennis hebben opgedaan in het leven. Ze zeiden dus dat als je Sarah of Abraham had gezien, je pas echt oud/wijs was. En mensen hebben toen besloten dat 50 een goede leeftijd is waarop dit gezegd mag worden.

Zelf een pop maken

Uiteraard kan je zelf ook een pop maken voor iemand die 50 is geworden. Dit kan erg makkelijk gedaan worden, en is vaak binnen een uur al af. Je hoeft alleen maar wat kleding te vullen met stro, en een foto van de persoon in kwestie te plakken op het hoofd van de pop. Zet er nog een mooie quote onder over dat de persoon 50 is geworden, en de pop is zo goed als af. Natuurlijk kan de pop ook gemaakt worden naar de hobby’s van de persoon in kwestie. Als de persoon bijvoorbeeld erg van fietsen houdt, dan kan je de pop in een racefiets pak doen en op een fiets zetten.

De catering voor de 50ste verjaardag

Als er veel mensen worden uitgenodigd op de 50ste verjaardag, dan moet er natuurlijk ook voor het avondeten gezorgd worden. Dit kan bijvoorbeeld door een bedrijf in te huren die ervoor zal zorgen, of je kunt eten bestellen. Natuurlijk kan je het ook allemaal zelf gaan voorbereiden, maar dit kost erg veel moeite en je zult niet meer veel focus hebben op de verjaardag zelf. Daarom is het verstandig om dit door andere te laten doen.