Artikel Plaatsing
Image default
Eten en drinken

Kruiden en de magische werking, toepasbaar bij een gezond eetpatroon

Kruiden worden al eeuwenlang gebruikt om de geneeskrachtige werking en dit gaat al minimaal 50.000 jaar terug in de tijd. Bij de kruidengeneeskunde traditie gaat het dan ook om balans tussen lichaam en geest.

Kruiden kunnen helpen bij het afvallen

Enkele kruiden blijken ook perfect mee te kunnen helpen bij het afvallen en kunnen toegevoegd worden aan gerechten, smoothies, yoghurt, shakes of in de thee. Aan te raden is om hiernaast nog wel te sporten of te bewegen en een gezond eetpatroon.

Veel kruiden zijn afkomstig van een bepaalde plant en geven extra smaak en geur aan onze voeding, ze worden gemaakt van vermalen bladeren, van de wortels, zaden, stengels van de planten.

Een goede aanvulling op een gezonde leefstijl

Meer engergie en gezonder worden lukt door Kruiden toe te voegen in ons dagelijkse patroon. Let wel op: Gebruik geen zout, dit is slecht voor ons lichaam en maximaal 6 gram per dag is toegestaan. Grotendeels zit men hier ver overheen en zorgt voor veel volksziektes.

Hoe kruiden te gebruiken 

Om het afvallen te ondersteuen is het beste om verse kruiden te gebruiken en is tevens doelgerichter. De kruiden die je best kan gebruiken is kruidenpoeder.

Op onze website staat een serie Biologische Kruiden Boxen, wij hebben de meest essentiele kruidenpoeders voor u samengesteld in een box met 4 kruiden van elk 100 gram. Op deze manier hoeft u niet na te denken over de aankoop van de kruiden.

De kruidenpoeder mengt u door een Smoothie, Yoghurt, in de thee, door de soep, los door het eten strooien of door uw zelfgemaakte Jam.

De Verschillende Wereld Kruidenboxen

De verschillende wereld kruiden boxen zijn gericht op Afrika, Afvallen, Keto, Eiwitpoeder, Griekenland, Spanje en Nederland. De Kruidenboxen zijn gevuld met vier kruiden van elk 100 gram. De levertijd bedraagd 1 tot 2 werkdagen, dus u kunt snel de kruiden gebruiken.

Wilt u meer hierover lezen en eventueel bestellen, op onze website zijn ze te vinden  www.voedingsdeskundige.nl.

 

 

https://www.voedingsdeskundige.nl