Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Huis verkopen binnnen 1 week? Het kan!

Huis verkopen binnen 1 week? Het kan!

U leest de titel goed! U kunt uw huis verkopen binnen één week zonder hoge kosten. Dit is mogelijk door het efficiënte manier van huizen opkopen van vastgoedbedrijven. Het verkoopproces van een vastgoedbedrijf loopt heel anders dan bij een verkoopmakelaar. Met een verkoopmakelaar heeft u te maken met onzekere periodes en spannende fasen waarvoor u veel geld moet neerleggen. Bij een vastgoedbedrijf daarentegen heeft u alles in de hand en weet u zeker dat uw huis snel verkocht kan worden. Op de website van Sons Real Estate kunt u meer informatie vinden over hoe u uw huis kunt verkopen binnen één week. 

 

Lang verkoopproces 

Bij een verkoopmakelaar is het eigenlijk onmogelijk om uw huis te verkopen binnen één week. De verkoopmakelaar moet eerst een verkoopprijs opstellen, foto’s maken van uw huis, de advertentie plaatsen op funda en een pakkende verkooptekst schrijven. Deze fase kan al een paar weken duren voordat uw huis daadwerkelijk te koop staat. Vervolgens bevindt u zich in een onzekere periode van wachten totdat potentiële kopers een bod doen of een bezichtiging inplannen. Dit kan binnen een week gebeuren maar ook na een paar maanden. Het is daarna de vraag of de potentiële kopers ook een bod plaatsen waarmee u akkoord wil gaan. U kunt zich voorstellen dat het verkoopproces bij een verkoopmakelaar langer kan duren dan u had gewild. 

 

Kort verkoopproces

Als u uw huis verkoopt bij een vastgoedbedrijf verloop de verkoop van uw huis volledig volgens uw wensen. Het is geen probleem als u uw huis snel wilt verkopen binnen een bepaalde tijd. Het is namelijk erg vervelend als u met twee hypotheken komt te zitten. Bij een vastgoedbedrijf draait de verkoop van uw huis om u, want u bent tenslotte degene met het waardevolle huis. Bij een vastgoedbedrijf weet u zeker dat u huis wordt verkocht door het grote netwerk aan beleggers die uw huis willen kopen. Als u uw huis verkoopt via een verkoopmakelaar hoeft u dus geen zorgen te maken over de kosten, tijdsnood of onzekerheid. 

Wilt u meer informatie over uw huis verkopen binnen één week? Dan kunt u terecht op de website van Sons Real Estate. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-binnen-1-week/