Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Smoothiebar huren op je werk?

Nu de maand juli net 7 dagen onderweg is hebben we er alweer een hele warme periode opzitten. Maar er komt zeker ook nog heel wat echt ‘heet’ weer aan.

Een ultieme mogelijkheid om je collega’s op het werk wat verfrissing te bieden is door het inzetten van een mobiele smoothiebar.

Een bar met bartender die met allerlei vers fruit naar je werk toe komt, om daar ter plekken voor jou en je collega’s verse smoothies in elkaar komt blenden. Shakes on Wheels doet het graag voor je!

Wat kan je verwachten?

Op het afgesproken moment komt er een busje voor rijden met daarin de smoothiebar en bartender. De bartender gaat alles rustig opbouwen op de door jou aangewezen plek. Alles word geregeld, jij hoeft alleen maar even aan te wijzen waar ze de elektra kunnen inpluggen.

Na het opzetten gaan ze open voor het publiek, oftewel jouw collega’s. Meestal hanteren ze op locatie een menu van 3 verschillende smoothies waar je uit kan kiezen. Eén zoete, één romige en één wat frissere. Als je het echt gezond wilt maken hebben ze ook een heel scala aan groene smoothies.

Alles wordt ter plekken ‘live’ geblend voor jouw collega’s en de bartenders maken er een showtje van.

Als iedereen z’n smoothie heeft gehad is het tijd om weer te vertrekken. De bartender ruimt alles in ongeveer een half uurtje netjes op en dweilt nog even de plek waar hij of zij heeft geshaked.

Wat kost zoiets?

Op de website van Shakes on Wheels staan de prijzen bij benadering vermeld. Het hangt ervan af om hoeveel collega’s het gaat, hoe lang je wilt dat ze blijven en hoe ver het rijden van Utrecht af is. Door de focus puur op smoothies zijn ze in ieder geval de voordeligste aanbieder van smoothies op je werk.

Dus wil je een smoothiebar huren? Dit is je kans!

 

http://shakesonwheels.nl