Artikel Plaatsing
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi huren, veilig en vertrouwd

Gebruikt u een rolstoel dan biedt Noot u ook de mogelijkheid om een rolstoeltaxi te huren. Dat is veilig en vertrouwd met onze ruim 40 jaar aan ervaring.

Waarom een rolstoeltaxi huren?

Een rolstoeltaxi huren wanneer u een lichamelijk beperking heeft, biedt gemak. De rolstoeltaxi’s van Noot brengen u naar waar u maar wilt in heel Nederland. Instappen in een gewone taxi of personenbus is voor veel mensen lastig wanneer ze een lichamelijke beperking hebben. Het huren van een rolstoeltaxi is dan een perfecte uitkomst. Bijvoorbeeld als u een uitstapje heeft, of voor controle naar het ziekenhuis moet. Zelfs voor vervoer naar familiebezoek of vakantie bent u ook met rolstoel altijd welkom bij Noot. Met een rolstoeltaxi ben u weer heel mobiel. Wij brengen u graag naar de leukste plaatsen van en in geheel Nederland.

Rolstoeltaxi huren? Let op veiligheid, kennis en kunde

Een rolstoeltaxi huren bij Noot is fijn. Er is in elke rolstoeltaxi die u huurt plek voor maximaal vier rolstoelgebruikers. Daarnaast is er altijd voldoende plek voor een begeleider of passagier. Natuurlijk heeft elke rolstoeltaxi die u huurt bij Noot een hydraulische lift. Want dat is niet alleen veilig en prettig, maar ook heel gemakkelijk voor u en onze taxichauffeurs. Al onze taxichauffeurs die rolstoelgebruikers vervoeren, hebben een zeer gedegen Rolstoelopleiding gevolgd. Hierdoor kunt u als rolstoelgebruiker erop vertrouwen dat er veel aandacht is besteed aan het veilig vervoeren van rolstoelgebruikers. U en uw rolstoel worden bijvoorbeeld altijd goed vastgezet. En een jaarlijkse training Levensreddend Handelen is voor al onze rolstoeltaxi chauffeurs een must. Telkens vertellen onze chauffeurs u rustig maar duidelijk wat hij of zij gaat doen. Zodra er een rolstoelgebruiker een rolstoeltaxi huurt, passen onze chauffeurs hun rijstijl aan. Als u als rolstoelgebruiker een rolstoeltaxi huurt, wilt u natuurlijk ook dat onze chauffeurs zich aan de omstandigheden aanpassen. Zo zullen ze rustiger rijden, langzamer over drempels rijden, rustiger de bochten in en niet te hard op de rem trappen. U wilt immers heerlijk relaxt vervoerd worden. Zonder zich zorgen te hoeven maken over uw eigen veiligheid. Daarvoor bent u bij Noot altijd aan het juiste adres. We stemmen onze ritten af op uw persoonlijke wensen.