Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Zwangerschapsmasker behandelen

Zwangerschapsmasker behandelen

Zwangerschapsmasker behandelen. Gelukkig is alles bijna te behandelen. Echter is een zwangerschapsmasker echt geen eenvoudig probleem. Het ontstaat door de hormoonspiegeling in het lichaam. Je begrijpt dat je deze niet kunt controle of beïnvloeden. Je kunt daarom een zwangerschapsmasker oplopen door simpel weg te menstrueren of door zwangerschap en bevalling. Hiernaast kan deze pigmentstoring ook optreden door onbeschermd in de zon liggen of gewoon lopen. Een dergelijke huidkwaal komt niet enkel op het gezicht voor wat men meestal verondersteld. Het kan ook heel goed op je boven of onderlip voorkomen of op je handen, armen en benen, rug, buik en ga zo maar door.

 

Een zwangerschapsmasker kan op verschillende manieren behandeld worden. Hieronder de verschillende methodes opgesomd plus enige uitleg.

 

  • Chemische peelings: een chemische peeling bestaat uit fruitzuren. De fruitzuren zorgen ervoor dat de opperlaag van de huid los raakt. Dat klinkt wellicht een beetje eng, echter is dit juist de bedoeling van de behandeling. Je kunt dit proces van huidvernieuwing vergelijken met vervellen. Een chemische peeling moet vaak 2-3 keer herhaald worden.

  • Creme dat de donkere vlekken op de huid lichter maakt. Een dergelijke creme die heel goed is, is die van Skinlight. Dat is een creme die je twee keer per dag op de donkere vlekken smeert gedurende 4 tot 7 weken. Misschien iets langer. Skinlight zorgt ervoor dat de vlekken als het ware lichter worden. Je stopt wanneer je huid weer egaal is en de donkere vlekken in het gezicht minder zijn.

  • Laserbehandeling: laser ter behandeling van een zwangerschapsmasker is niet voor iedereen geschikt. Het is namelijk zo dat in veel gevallen de laser niet afdoende resultaat biedt. Ook is de behandeling vrij prijzig, en heb je meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat.

 

http://www.zwangerschapsmasker.be