Artikel Plaatsing
Image default
Vervoer en transport

Scooter lease Vespa

Laatst zocht ik naar scooter lease, en dan specifiek voor een Vespa, waarbij ik terecht kwam op de website van Polderscooter. Daar zag ik dat zij een heel groot assortiment hebben met scooters die je bij hen kunt leasen. Waaronder dus Vespa’s. Ik was daar dan ook direct in geïnteresseerd en ben gaan kijken naar hoe scooter lease bij hun gaat.

Scooter lease bij Polderscooter

Toen ik in Google ging zoeken op scooter lease, vond ik dus Polderscooter. Daar las ik dat je al vanaf €8,- per maand een scooter kunt leasen! Maar dan vroeg ik mij natuurlijk wel af om welke scooters het ging. Dat bleken gelukkig alle scooters in hun assortiment te zijn! En dat waren er ruim 80!! Ik ben dus direct gaan zoeken naar een Vespa. En ook die stond ertussen. Daar stond ook bij dat die momenteel erg populair is bij het jonge publiek van hen, waaronder ik dus. En dat ze daarom de minimumprijs iets verlaagd hadden. Dat kwam dus heel erg mooi uit! Daarnaast kon ik zelf kiezen of dat ik in een termijn van 36, 48, 60 of 72 maanden de scooter wou betalen. Omdat ik er ook niet te lang mee wil zitten, heb ik voor 48 maanden gekozen. Zodoende werd het bedrag wel hoger dan bij bijvoorbeeld 72 maanden, maar ben ik er dus wel sneller van af. En daarnaast ben ik dan direct eigenaar van de scooter. Ik heb dus contact opgenomen met Polderscooter. En hij reageerde direct enthousiast toen ik aangaf dat ik graag een Vespa wil leasen. Waarop hij ook zei dat dat er de laatste tijd wel heel erg veel zijn!

Vespa bezorgd

Al na een paar werkdagen, nadat ik contact had gehad met Polderscooter om het contract af te sluiten, werd de Vespa bij mij thuis afgeleverd! Ik ben er heel erg blij mee!