Artikel Plaatsing
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Voor een voetbalwedstrijd moet ik een touringcar huren. Met het team willen wij een bezoekje gaan brengen aan Bayern München. Echter willen wij dan niet met verschillende auto’s daar naartoe gaan, maar met een touringcar. En degene die dit allemaal gaan organiseren zijn drie personen, waaronder ik. En mijn taak is voor nu onder andere dat ik een touringcar huren ga. Graag leg ik in dit artikel uit voor welk touringcarbedrijf ik heb gekozen en hoe de wedstrijd was.

Googelen op touringcar huren

Allereerst ben ik op touringcar huren gaan Googelen. Ik heb zelf namelijk geen idee van welke bedrijven hiervoor hier in de buurt zitten. Oorspronkelijk kom ik namelijk niet uit Ede, maar uit het zuiden van het land. Daarom ben ik in de zoekmachine gaan zoeken. En al gauw vond ik Noot Personenvervoer. De website zag er heel erg goed uit en zij gaven hierop aan dat ze voor allerlei verschillende activiteiten en evenementen ingezet kunnen worden. Echter wist ik niet zeker of dat zij ook naar het buitenland rijden. Daarom besloot ik om telefonisch contact op te nemen met hen.

Ik deed mijn verhaal en gaf dus aan dat we een touringcar willen huren voor het vervoer naar een voetbalwedstrijd in Duitsland. Zij reageerden direct enthousiast en zeiden dat dit zeker mogelijk is!

Met touringcar naar Duitsland

De dag was aangebroken! Op de afgesproken locatie stond de touringcar van Noot al klaar. En ook op tijd! Wij zijn met zijn allen naar binnen gegaan. De chauffeur heette ons hartelijk welkom en reed ons vervolgens naar München.

Het was een geweldige wedstrijd en wij bedanken Noot voor het vervoer. De reis was wel behoorlijk lang qua afstand. Maar hier heeft de chauffeur ons goed doorheen geloodst.