Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Alles voor uw Toyota

De beste Toyota automatten heeft alles voor uw toyota. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van automatten op maat voor elk model van Toyota. Maar hebben daarnaast ook andere dingen voor uw toyota, die weinig worden aangeboden. En doen wij er alles aan een onderdeel te zoeken waar jij naar op zoek bent. Wij hebben goede connecties en kunnen soms oude onderdelen vinden in de originele staat. Die we tegen een vriendenprijs verkopen en zullen u dus nooit een oor aannaaien. 

Toyota automatten op maat 

Wij maken matten voor Toyota auto’s op maat en deze passen dan ook alleen op dezelfde modellen en zijn dus identiek. En gemaakt van het beste materiaal en beschermen je auto tegen vuil afkomstig van schoenen. Ideaal voor werkbussen waar ingereden wordt met bouw schoenen en veel vuil vanaf komt. Al onze matten zijn voorzien van het logo van Toyota en hebben een goede grip en zullen dus ook niet verschuiven. Ook stoelhoezen hebben we op maat om zo de bekleding en het leer nog jaren goed te houden. De beste tips en middelen voor het schoonmaak en onderhoud van de automatten kunt u vinden op de website. En geven wij klanten een gratis schoonmaakmiddel bij aankoop van een paar automatten op maat

Originele Accessoires en onderdelen

Wij bieden ook veel onderdelen aan die niet of nauwelijks te verkrijgen zijn in de originele staat. Zo leveren wij complete navigatie systemen voor Toyota. Ook wieldoppen en velgen om zo uw auto in de originele staat te houden. Is een product echt niet meer verkrijgbaar dan hebben wij replica’s die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. En bieden wij ook kleding aan met het logo van Toyota. En bekers, telefoonhoesjes en noem het maar op. Daarnaast kunt u bij ons ook nog de originele lak krijgen om gemaakte krassen bij te werken.