Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease

Privé een auto leasen zorgt voor rust en rijplezier 

Genieten van autorijden en vooraf precies weten waar je aan toe bent. Privé een auto leasen is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid als je wilt gaan voor plezier en rust als het gaat om autorijden. De kosten voor een auto zijn vaak heel moeilijk te voorspellen. Je weet immers nooit of er iets stuk zal gaan en al helemaal niet wat de reparatiekosten zullen zijn. En dit heeft altijd invloed op je plezier in het autorijden. Want als je een vast bedrag per maand betaald en nooit onverwachte rekeningen krijgt, dan krijg je natuurlijk ook meer plezier in het autorijden. Privé een auto leasen wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Privé een auto leasen betekent rijden in een nieuwe auto

Leasemaatschappijen werken altijd met (vrijwel) nieuwe auto’s. Voordeel voor jou als bestuurder is dat je altijd rijdt in auto’s die zijn voorzien de nieuwste technieken. En uiteraard zijn deze auto’s ook voorzien van alle gemakken. Hier komt nog bij dat de kans op autopech natuurlijk ook heel klein is bij een nieuwe auto. Private lease betekent dus ook dat je minder langs de weg zult staan met pech.

Financieel alles keurig inzichtelijk en voorspelbaar

Privé een auto leasen zorgt ook voor rust in het huishoudboekje. Daar je vroeger nog weleens een torenhoge rekening kreeg van de garage, behoort dit nu tot het verleden. Die rekeningen gaan namelijk naar de leasemaatschappij. Jij betaalt alleen dat vaste bedrag per maand. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Ook weet je nu dus precies wat je per maand over gaat houden, dit restbedrag kun dus aan iets anders besteden. Ook hoef je geen geld apart te houden voor als er eventueel hoge rekening komt. Het is ook nu mogelijk om het bedrag aan spaargeld wat je anders voor een volgende auto zou reserveren, nu gaat investeren in bijvoorbeeld aandelen of om je huis af te lossen. Hiermee kun je jouw spaargeld dus in de toekomst veel slimmer gaan inzetten.