Artikel Plaatsing
Image default
Beauty en verzorging

De kappersmarkt in Den Haag

Het woord dat tegenwoordig in nauw verband staat met kapper Den Haag is keuze. In de stad achter de duinen is het niet moeilijk om een kapperszaak te vinden. hoe weet je of je wel bij de goede kapper zit of dat er niet ergens in de buurt een aardigere, gezelligere kapper die bovendien beter knipt is. Vaak hoor je wel het een en ander van klanten van andere kappers en aan de hand hiervan kan je een redelijk beeld krijgen hoe het eraan toe gaat in die zaak. Soms heb je echter geen contact met het soort klanten dat naar een zaak gaat waar jij benieuwd naar bent, moet je dan gewoon binnen lopen en een knipbeurt ondergaan zonder te weten wat te verwachten?

 

Voorkennis vergaren over een kapper

Het is niet de meest nette manier maar goed opletten wie er naar buiten komen en hoe hun haar zit vertelt je al een heleboel. Daarnaast ken je misschien een collega of vriend met hetzelfde soort haar als jij. Als je deze hints gaat geven dat jij de kapper waar je meer over wilt weten goed knipt, door te liegen dat je hier weleens geweest bent en tevreden was bestaat de kans dat ze hier misschien wel naar toe gaan en heb je een referentiepunt. Zit dat kapseltje dan erg goed, dan kan je het zelf veilig proberen.

 

Kappers zijn goed vandaag de dag

In een gemiddelde kapperszaak is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van haar laten stylen, kleuren en knippen. Dit is leuk om te laten doen. Met een zichtbaar ander kapsel waar je zelf wel achter staat de deur uit gaan maakt het kappersbezoek speciaal. Mocht je huidige kapper tot weinig in staat zijn dat weet je zeker dat je aan het verkeerde adres bent, mocht je meer aan je haar willen laten doen of wanneer het iedere keer net niet perfect is en wel wat spannender mag.