Artikel Plaatsing
Image default
Beauty en verzorging

een leuke oplossing met een workshop kleuranalyse voor mijn garderobeprobleem

Een oplossing voor mijn garderobe vol met ongedragen kleding

Dat heb ik dus, een garderobe vol kleding die ik niet draag. Waar zou het aan liggen, heb ik me al vaak afgevraagd? Aan de stijl, misschien de kleuren? Ik kan er de vinger niet op leggen. Wat ik wel weet is dat het bakken met geld kost, dat feitelijk weggegooid geld is. Want reken maar uit, je hebt het al snel over enkele honderden, zo niet duizenden euro’s aan ongedragen kleding. Dus ok moest op zoek gaan naar op oplossing. En zo kwam ik bij kleuranalyse Limburg uit.

Persoonlijke Kleuranalyse Limburg bood mij de oplossing die ik zocht

Ik had al zo’n voorgevoel dat het aan mijn kleurkeuze zou kunnen liggen. En met die gedachte ben ik gaan rondbellen bij een aantal bedrijven die kleuranalyses aanbieden. Al snel merkte ik aan de response dat ik in de goede hoek zat te denken. Bij persoonlijke kleuranalyse Limburg had ik het meeste fiducie in een goede afloop, dus besloot ik met hun in zee te gaan. En persoonlijke kleuranalyse Limburg had een verassend aanbod in petto. Een workshop kleuranalyse namelijk!

Workshop kleuranalyse samen met mijn vriendinnen

Het aanbod dat ik kreeg was eigenlijk meer in de vragende vorm. Of ik het probleem dat ik ervaar ook speelt bij mijn vriendinnen? Na een belrondje bleek dit inderdaad te zijn. Met deze informatie kwam ik terug en toen zijn we samen op het idee gekomen van een workshop kleuranalyse. Leuk, nuttig en resultaatgericht, dat zijn de ingrediënten geweest van een hartstikke leuke workshop kleuranalyse !

http://www.style-by-yvs.nl