Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit Custom voor het vervoer van goederen

Een ondernemer kan zelden zonder een bedrijfswagen ongeacht wat voor werk je doet en kan daarvoor de keuze maken een Ford Transit Custom aan te schaffen. Deze wagen is in drie verschillende modellen te koop waarbij hoofdzakelijk het aantal stoelen en de buitenkant van de bus verschilt.

Eigenschappen van de Ford Transit Custom

De verschillende modellen hebben allemaal diverse kenmerken die overeenkomen. Zo kun je kiezen uit twee verschillende lengten en hoogtes en worden alle modellen uitgevoerd met een dubbele of enkele deur aan de zijkant van de wagen. Aan de achterzijde kan de bus voorzien zijn van een klep die naar boven opengaat of een dubbele deur. De deuren aan de zijkant van de bus zijn voorzien van een speciale beveiliging. Daarmee wordt voorkomen dat ze kunnen dichtschuiven tijdens het laden of lossen.

Kies voor een grote laadruimte

Wil je hoofdzakelijk goederen vervoeren dan kies je het beste voor een Transit Custom Bestelauto. Deze heeft de grootste laadruimte die wel kan oplopen tot 6,8 m3. Dit model heeft een enkele cabine waarin twee of drie zitplaatsen gemaakt kunnen worden. Je kunt zelf bepalen welke stoelen je daarin wilt hebben.

Bepaal of kopen of bedrijfsauto leasen het beste voor je is

Een Ford Transit Custom kost je natuurlijk wel wat in aanschaf maar dat geldt voor iedere bedrijfswagen. Omdat niet iedere ondernemer zoveel geld beschikbaar kan stellen kun je ook kiezen voor het leasen van de wagen. In dat geval betaal je maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente en heb je toch de beschikking over een wagen. Voor ondernemers kan een leasecontract zeker gunstig uitpakken. Je investeert er namelijk mee in een voertuig dat je voor je werk kunt gebruiken en dat levert belastingvoordeel op. Er bestaan verschillende leasecontracten dus bekijk altijd op voorhand welke het beste bij je past.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/