Faraday box; bescherming tegen autodiefstal

 Hoe gebruik ik mijn Faraday Box?

Anno 2021 zijn veel auto’s uitgerust met het handige keyless entry & go systeem. Dit betekent dat u met de sleutel in uw zak de auto kunt ontgrendelen en starten. Een uitvinding die uw leven een stuk aangenamer maakt. Het maakt het echter ook gemakkelijker voor kwaadwillende om uw auto te stelen. Door het RFID-signaal van uw autosleutel te kopiëren en te klonen naar speciale hardware kunnen zij uw auto ontgrendelen en starten. Hier merkt u niets van, want de auto kan eenmaal ontgrendeld worden weggeduwd. De autodieven starten de auto dan later wanneer deze verderop in de straat wordt weggereden. 

Gelukkig kunt u dit voorkomen met de Faraday Box. Het enige dat u hoeft te doen is uw sleutel in de box te plaatsen en deze volledig te sluiten middels de sluitingsclip. Afhankelijk van de grootte passen er maximaal 4 of 6 sleutels in. Zo zijn ook uw reservesleutels of andere autosleutels optimaal beschermd! 

DEST Solutions

Kwaliteit en functionaliteit in harmonie DEST staat voor kwaliteit en laagdrempeligheid. Wij bieden een alomvattend assortiment aan automotive,-schoonmaak, en beschermingsproducten waarbij een superieure werking de centrale rol speelt. Bij DEST heeft u deze keuze uit 2 verschillende Faraday Box varianten. De standaard versie en de XL. Deze laatste biedt ruimte voor nog 2 extra sleutels, dus 8 in totaal.

Met onze producten kunt u direct aan de slag en heeft u snel resultaat. Al deze eigenschappen combineren wij met lage groothandelsprijzen. Dit is mogelijk door direct in te kopen bij gerenommeerde fabrikanten. Ook produceren wij onze DEST auto detailing producten op grote schaal. Dit doen wij met een strenge kwaliteitscontrole, zodat u naast een lage prijs ook van goede kwaliteit profiteert. 

Service van liefhebbers

Wij zijn zeer bekend met onze producten en gebruiken deze zelf ook. U kunt bij ons dan ook altijd direct terecht met elk denkbare vraag. Mochten wij onverhoopt iets niet weten? Dan zoeken wij dit onmiddellijk voor u uit.

Ook kunt u bij ons uitstekende levertijden verwachten. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad en realiseren hiermee een snelle levertijd. Neem direct een kijkje op www.dest-solutions.nl!

https://dest-solutions.nl/