Artikel Plaatsing
Webdesign

Een professionele website laten maken?

Wil je een nieuwe website laten maken voor je bedrijf? Laat je dan vooral goed informeren over de mogelijkheden die er zijn. Van de buurjongen die je website wel voor je kan bouwen, tot een professionele eenpitter of misschien wel een groter bureau. En welke keuze je dan ook maakt heeft natuurlijk ook gevolgen voor het resultaat van je website en natuurlijk de prijs. 

Wat gaat het laten maken van een website kosten?

De kostprijs voor het laten maken van een professionele website verschilt enorm. Dit bedrag wordt onder andere bepaald door het type website dat je wilt laten maken, in welk platform deze website is gemaakt, of je echt een uniek ontwerp op maat gemaakt wil hebben en door het bedrijf dat je hiervoor inschakelt. Want een eenpitter kan doorgaans tegen lagere kosten een website voor je maken, in tegenstelling tot een full-service internetbureau met 25 man personeel in dienst. 

Webste laten maken in WordPress?

Wil je een website laten maken? WordPress is misschien wel een van de meest gebruikte CMS systemen die er zijn. Met WordPress heb je de mogelijkheid om eenvoudig, snel en relatief voordelig een professione website te laten maken voor je bedrijf. Ruim een derde van alle websites wereldwijd draait op dit populaire platform.

Waar moet ik nog meer aan denken bij een website?

Enkele tips die ik je verder wil meegeven is dat het belangrijk is om goed na te denken voor wie je de website eigenlijk maakt. Wie is jouw doelgroep? En hoe ga je ze benaderen? Denk ook goed na over de navigatie structuur in je website. Hoe eenvoudiger des te beter. Bekijk goed het portfolio van de webdesigners die je in gedachten hebt. Kunnen ze jouw huisstijl en de sfeer van het bedrijf goed vertalen naar jouw nieuwe website? Als je er echt een goed gevoel bij hebt hak dan de knoop door.

Belangrijke onderdelen die vandaag de dag in een website moeten zitten zijn bijvoorbeeld responsiveness en zoekmachine vriendelijk. Dat laatste is een groot voordeel wanneer je gebruik maakt van WordPress. Dit platform is namelijk al zoekmachine vriendelijk en daardoor kan je website in principe al prima gevonden worden in Google. Het is natuurlijk wel belangrijk om daarnaast ook je website te optimaliseren voor Google. Dus wil je een professionele website laten maken? Dan zijn dit een aantal belangrijke elementen die bij kunnen dragen aan de keuze die je maakt. 

https://www.markvoort.online/