Artikel Plaatsing
Image default
Woningen

Een toilet kopen doe je zo

 

Een schone toilet: Hoe pak je dit aan?

Iedereen moet naar het toilet, daar zijn geen uitzonderingen voor. Helaas, komt hier ook het gebruikelijke klusje, de wc poetsen, in voor. Wie wil namelijk op een vieze toilet zitten? Je gaat niet iedere keer een nieuwe toilet kopen. In dit artikel wordt hier informatie over gegeven.

Een toilet kopen

 

Als je een nieuwe toilet koopt, wilt men deze natuurlijk ook netjes houden. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar ik denk dat iedereen wel eens een vieze ervaring heeft meegemaakt. Belangrijk is dus om deze schoon en gereinigd te houden. Dit kun je al in een paar minuten geklaard hebben!

 

Schoonmaken

 

Bij het schoonmaken van een wc, kun je als eerste de wc bril schoonmaken en product, bleek of chloor, in de pot doen. Deze kun je vervolgens goed schoonborstelen met de wc borstel. Je kan een wc ook met allesreiniger of azijn schoonmaken. Ook kan je dagelijks bijvoorbeeld de wc borstelen, zodat deze niet zo smerig is als men een keer per week de grote schoonmaak doet. Zo voorkom je een hoop werk! Natuurlijk is een luchtverfrisser ook geen overbodige luxe, net zoals een wc blokje. Denk er wel aan bij zo’n wc blokje, hem eens in de zoveel tijd te vervangen. Hier kunnen namelijk erg veel bacteriën aan gaan kleven, en natuurlijk kan deze erg vies worden. Vervang deze dan ook op tijd. Dat is veel hygiënischer.

 

Het bijhouden

 

Het vervelendste aan een wc schoonhouden is het bijhouden ervan. Het dagelijks borstelen met een wc borstel is al benoemd. Ook kan men dagelijks de wc bril even afvegen, met een luchtverfrisser spuiten en de wc rollen vervangen. Denk ook aan het afstoffen van oppervlaktes voor een frisse uitstraling. Het is allemaal niet zo moeilijk, het kost alleen wat extra tijd. Als je dit bijhoudt, gaat het je op den duur wel minder tijd kosten.

 

Een toilet koop je bij badkamerwinkel

 

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletpot