Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Het onderhoud van uw vloer

Zijn u vloeren door de jaren heen aardig toegetakeld? Dan wordt het tijd dat uw vloeren eens grondig gereinigd worden. Onderhoud is zeer belangrijk voor uw vloeren, reinig deze regelmatig. Als u ze niet regelmatig reinigt, worden de vloeren langzaam minder. Onderhoud en restauratie zijn onderdelen die wij voor u kunnen uitvoeren. Houten vloeren kunnen na loop der jaren deuken en schrammen oplopen. Die zijn niet mooi en het liefste wilt u die er uit hebben, dat kan door vloer restauratie. Specialisten komen lang om die deuken en schrammen te verhelpen. Ook als u tapijt heeft, kunt u een reiniging aanvragen. Tapijt verliest namelijk kleur na een lange tijd en het wordt dof. Na een reiniging ziet uw tapijt er weer als niet uit.

Vloeren onderhouden

Zo af en toe moet u uw vloeren onderhouden maar naast onderhoud kunnen onze specialisten u ook helpen met het verwijderen van tapijt en het leggen van vloerbedekking. Als u een nieuwe vloer heeft laten plaatsen is het van belang dat het ook goed onderhouden wordt. Een vloer kan snel minder worden en heeft af en toe aandacht nodig. Maak het daarom regelmatig schoon door er een swiffer langs te halen of wij tapijt de stofzuiger er door te halen.

Parket

Vroeger zocht u parket niet zomaar uit, dat was een vak apart. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk en is er veel keuze. U kunt zo wat uitzoeken en het kan voor u gelegd worden. Er zijn allemaal soorten parket waar uw uit kunt kiezen. Zorgt u er wel voor dat de ondervloer waterpas, droog en schoon is. Anders kunnen de vakmannen niet beginnen met het leggen van de parketvloer. De ondervloer mag ook niet veren, anders wordt het parket niet mooi na een tijdje. Dit wilt u voorkomen, ga van te voren nog bij een expert langs voor alle informatie.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron